1. New Cars
 2. Garancija i pomoć
Odaberite

Toyota GR Supra Sport

Kupe

Toyota GR Supra - Sport - Kupe
Od
69.500 €
 • 18" crno srebrne mašinski obrađene aluminijumske felne (5 duplih kraka)
 • Komplet za krpljenje gume
 • Antena integrisana u zadnjem staklu
 • Antena integrisana u zadnjem staklu
7.1 l/100 km
161 g/km
2.0 Twin-Turbo (258 KS)
10 GODINA ILI 185.000 KM
Toyota GR Supra - Sport - Kupe
Prominence Red (D05)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr

Garancija

Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produženja garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Bezbednost

BEZ OBZIRA NA OKOLNOSTI, MOŽETE SE POUZDATI U TOYOTA SUPRA SAFETY+

Toyota GR Supra je opremljena sa Toyota Supra Safety+, nizom tehnologija koje uključuju monitoring mrtvog ugla, sistem upozorenja za napuštanje saobraćajne trake i prilagodljivi tempomat sa funkcijom zaustavljanja i kretanja.

VAZDUŠNI JASTUCI SU POZICIONIRANI KROZ CELU KABINU

Sedam SRS vazdušnih jastuka ugrađeno je u unutrašnjost vozila, čime se obezbeđuje da u slučaju sudara svaki putnik u automobilu bude dobro zaštićen.

Pomoć na putu

Naša vozila izrađena su kako bi pružila godine pouzdane i bezbrižne vožnje. Ipak, moguće su situacije u kojima će vam biti neophodna pomoć, bez obzira da li se radi o mehaničkom kvaru, nezgodi ili problemu sa pneumaticima. Imajući u vidu našu posvećenost kupcima, svako novo vozilo ima petogodišnju Toyotinu Eurocare pomoć na putu, čime vam omogućavamo da brzo i bezbrižno nastavite put.

Kontakt podaci

 • U Srbiji

  0800 200 987

 • U inostranstvu

  +381 11 20 90 987

Servis

Nesreće se mogu dogoditi i najpažljivijim vozačima. Srećom, bez obzira na veličinu oštećenja, možete se osloniti na pouzdanu mrežu ovlašćenih Toyota partnera. Naše obučeno osoblje je predano pružanju kompletne usluge kako bi vratili vašu Toyotu u prvobitno stanje.