1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla Sedan
Odaberite

Nova Corolla Hybrid

Žustrija. Pametnija. Bezbednija.
Prvi put pogledajte novu i unapređenu Corollu Sedan. Intuitivnom tehnologijom i hibridnom snagom pete generacije, uz još više zabave za volanom, svetski omiljena Toyota sada je bolja nego ikad. Da biste bili korak ispred ostalih, budite u prvom redu na predstavljanju nove Corolle Sedan.
Moderna prednja rešetka
LED svetla
Sportski, GR SPORT aluminijumski naplaci od 18 inča, tamnosive boje, sa mašinskom obradom
Elegantna i dinamična

Moderna prednja rešetka

Novodizajnirana donja rešetka sa mrežicom sjajne boje pojačava vizuelni utisak.

LED svetla

LED prednja svetla pružaju odličnu snagu i vidljivost uz veoma malu potrošnju energije. LED diode su raspoređene u celine koje formiraju elegantne zakrivljene linije u skladu sa elegantnim dizajnom automobila.

Sportski, GR SPORT aluminijumski naplaci od 18 inča, tamnosive boje, sa mašinskom obradom

Ekskluzivno dizajnirani za model GR SPORT, potpuno novi 18-inčni naplaci od lake legure odražavaju sportski karakter vozila. Karakteristični simetrični dizajn objedinjuje i ističe trodimenzionalne detalje, predstavljaju njen pravi karakter i dinamičnost koju verzija GR SPORT donosi.

Elegantna i dinamična

Karoseriju Corolle Sedan karakterišu prefinjene, tečne linije, dok njegova aerodinamična silueta i širok stav daju nesumnjiv osećaj snage.

Stil koji se izdvaja

Jedan pogled na Toyotu Corollu Sedan dovoljan je da primetite njenu prepoznatljivu spoljašnjost sa upadljivom, novom prednjom rešetkom i smelim bi-LED farovima. Učinite svoju limuzinu još upečatljivijom uz izbor naših dvobojnih tonova karoserije.

Sedite i opustite se

Nudeći sveobuhvatnu tehnologiju i najbolju udobnost u klasi za svakog putnika, Corolla Sedan je dizajnirana za sve vaše potrebe.

Odiše stilom

Ako mislite da Corolla Sedan izgleda dobro spolja, samo sačekajte dok ne uđete u automobil. Naši dizajneri su odabrali visokokvalitetne materijale, čija kombinacija izgleda zadivljujuće, a ujedno pružaju prijatan osećaj. Elegantna sportska sedišta savršeno upotpunjuju izgled. Ništa ne obogaćuje prostor više od svetlosti, a Corolla ima ambijentalno unutrašnje osvetljenje u celoj kabini. Svetlo je nijanse plave i bele boje, dajući tako unutrašnjosti izgled ispunjen stilom i sportskim osećajem. To je suptilan dodir – jedan od mnogih zbog kojih je ovo automobil u kojem ćete rado provoditi vreme.

Tehnologija za svakodnevni život

Intuitivna tehnologija može da unapredi svako putovanje. Upoznajte sistem Toyota Smart Connect. Uživajte u besprekornoj internet navigaciji, glasovnom pomoćniku, kao i informacijama o saobraćaju i događajima na putu u realnom vremenu. Novi ekran osetljiv na dodir, dijagonale 10,5 inča, besprekorno  integriše aplikacije Apple CarPlay i Android Auto™ na instrument tablu, pružajući pristup vašim omiljenim aplikacijama za pametne telefone, kao i obilje informacija o vožnji. Displej sa instrumentima ispred vozača je takođe izmenjen novim, 12,3-inčnim pokazivačima koji se mogu prilagoditi željama vozača u četiri različita režima: Casual, Smart, Sport i Tough.

Povežite se sa svojom Toyotom, bilo gde

Inteligentni kokpit sinhronizuje sve što je potrebno između vašeg automobila i pametnog telefona. Osmišljena da olakša vožnju, MyT aplikacija na vašem pametnom telefonu otvara novi svet povezivanja. Pratite putovanja, zakažite uslugu ili čak poboljšajte svoj hibridni stil vožnje pritiskom na dugme. Daljinski kontrolišite rad klima uređaja za hlađenje i zagrevanje vašeg vozila pre vožnje. Neka svaki vaš dan uz Toyota Smart Connect+ bude drugačiji.

Beskompromisna snaga

Veće performanse bez umanjenja ekonomičnosti. Naša peta generacija hibridne tehnologije samopunjenja daje vam bolje ubrzanje i više snage bez povećanja nivoa emisije CO2. Novi, unapređeni 2,0-litarski motor ima čak i snižen nivo emisije.

Radost vožnje

Nije iznenađenje da je Toyotine hibride odabralo preko 12 miliona vozača širom sveta. Neverovatno su mirni i brzog odziva, a dok se vozite gradom uživate u očaravajućoj tišini potpuno električnog režima. Takođe, štede gorivo i smanjuju emisiju štetnih gasova, dok su i dalje laki za vožnju, baš kao konvencionalni automobili. I pošto se sami pune, nikada ne morate da ih priključujete na struju. Zato ne iznenađuje činjenica da je Toyotine hibride odabralo preko 12 miliona vozača širom sveta.

Otkrijte zabavu u vožnji

Sve GR SPORT modele pokreće revolucionarni, potpuno hibridni sistem. Uživajte u uzbudljivoj vožnji sa hibridnim motorima zapremine od 1,8 ili 2,0 litara koji proizvode veliku snagu i savršeno ubrzanje uz nisku potrošnju goriva i emisiju CO2. Toyotina TNGA platforma omogućava fantastično upravljanje, uz niži centar gravitacije neophodan za uzbudljivu vožnju.

Toyota T-mate. Uz vas radi bezbednijeg putovanja

Za bezbednosne funkcije koje su vodeće u ovoj klasi vozila, Toyota Corolla Sedan ima T-Mate tehnologiju koja je vaš koristan partner u vožnji. Taj paket podrazumeva najnoviju generaciju sistema Toyota Safety Sense, kao i mogućnost ažuriranja funkcija preko interneta.
  • Toyota Safety Sense sistem Poboljšanja u radu i funkcionalnosti sistema uključuju ograničenje ubrzanja, koje reaguje na iznenadnu upotrebu gasa kada se automobil kreće malom brzinom; podršku za izbegavanje sudara pri skretanju na raskrsnici; trenutnu pomoć pri upravljanju koja sada može da reaguje na vozila koja dolaze iz suprotnog smera; izbegavanje bočnog sudara i smanjenje brzine u krivini. Bežična ažuriranja softvera, preko interneta, održavaće sve funkcije ažurnim i omogućiti dodavanje novih.
  • Pomoć u vožnji Naš sistem za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije video u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno pri preticanju. Corolla Sedan takođe ima E-poziv za hitne slučajeve.
  • Pomoć prilikom parkiranja Pored svega toga, Corolla Sedan je opremljena i drugim inovativnim T-Mate funkcijama pomoći prilikom parkiranja, kao što su pomoć za bezbedan izlazak iz vozila, sistem podsetnika na osobe ili stvari, koje su ostale na zadnjem sedištu i upozorenje o saobraćaju iza vozila, sa automatskim kočenjem - da spomenemo samo neka rešenja koja će vam pružiti samopouzdanje stvarajući još bezbednije okruženje za vožnju, kako za vas, tako i za ostale učesnike u saobraćaju.
Opremljenost vozila može zavisiti od zemlje.
Raspitajte se kod svog prodavca za detalje o lokalnim specifikacijama i opremi.

Galerija fotografija Toyote Corolle Sedan

Upoznajte gamu modela Corolla

Jedna veličina ne odgovara uvek svima. Naša gama Corolla Hybrid modela konstruisana je sa nizom funkcija koje najbolje odgovaraju vašim ličnim potrebama udobnosti i praktičnosti.