1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla Touring Sports
Odaberite

Nova Corolla Touring Sports

Žustrija. Pametnija. Bezbednija.
Prvi put pogledajte novu i unapređenu Corollu Touring Sports. Poboljšana prefinjenim spoljašnjim izgledom i savremenim dizajnom enterijera, intuitivnom tehnologijom i hibridnom snagom pete generacije, uz još više zabave za volanom, svetski omiljena Toyota sada je bolja nego ikad. Da biste bili korak ispred ostalih, budite u prvom redu na predstavljanju nove Corolle Tournig Sports.
Moderna prednja rešetka
Bi-LED svetla koja privlače poglede
Sportski, GR SPORT aluminijumski naplaci od 18 inča, tamnosive boje, sa mašinskom obradom
Moderna zadnja svetla
Prepoznatljiv zadnji branik

Moderna prednja rešetka

Donja rešetka novog dizajna, sa sjajnom, obojenom mrežicom, stilizovanom u formi slova C naglašava spušteni centar gravitacije, dok širi okviri svetala maglu maglu čine njen izgled još snažnijim.

Bi-LED svetla koja privlače poglede

Nadahnuta zadivljujućim izgledom ptice grabljivice, oštra, horizontalna prednja svetla u obliku slova J pružaju snažan i harizmatičan izgled. Koristeći inovativne, dvostruka LED svetla, uživajte u njihovoj jedinstvenoj dvojnoj funkciji - kao pozicionih svetala i pokazivača pravca.

Sportski, GR SPORT aluminijumski naplaci od 18 inča, tamnosive boje, sa mašinskom obradom

Ekskluzivno dizajnirani za model GR SPORT, potpuno novi 18-inčni naplaci od lake legure odražavaju sportski karakter vozila. Karakteristični simetrični dizajn objedinjuje i ističe trodimenzionalne detalje, predstavljaju njen pravi karakter i dinamičnost koju verzija GR SPORT donosi.

Moderna zadnja svetla

Naglašavajući savremen duh vozila i pružajući odličnu vidljivost, Toyota Corolla Touring Sports ima novodizajnirana zadnja kombinovana svetla. Difuzna unutrašnja površina reflektuje osvetljenje i privlači poglede, dok crveno spoljno svetlo pojačava privlačan izgled i opušten, potpuniji osećaj.

Prepoznatljiv zadnji branik

Jedinstven izgled zadnjeg branika nudi potpuno novi dizajn koji izražava savremeni, sportski izgled vozila. Napravljen od TSOP materijala, pruža visoku krutost i odlične mogućnosti recikliranja.

Stil koji se izdvaja

Corolla Touring Sports ima nepogrešivo smelu i dinamičnu spoljašnjost, koja može da bude još privlačnija zahvaljujući jedinstvenom izboru naših dvobojnih tonova karoserije koje možete izabrati. Privucite pažnju drugih upečatljivim Bi-LED farovima i modernom, novom prednjom rešetkom. Novi detalji opreme za Toyotu Touring Sport nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Sedite i opustite se

Nudeći sveobuhvatnu tehnologiju i najbolju udobnost u klasi za svakog putnika, Corolla Tourning Sports je dizajnirana za vaše potrebe.

Odiše stilom

Ako mislite da Corolla Touring Sports izgleda dobro spolja, samo sačekajte dok ne uđete u automobil. Naši dizajneri su odabrali visokokvalitetne materijale, čija kombinacija izgleda zadivljujuće, a ujedno pružaju prijatan osećaj. Elegantna sportska sedišta savršeno upotpunjuju izgled. Ništa ne obogaćuje prostor više od svetlosti, a Corolla ima ambijentalno unutrašnje osvetljenje u celoj kabini. Svetlo je nijanse plave i bele boje, dajući tako unutrašnjosti izgled ispunjen stilom i sportskim osećajem. To je suptilan dodir – jedan od mnogih zbog kojih je ovo automobil u kojem ćete rado provoditi vreme.

Tehnologija za svakodnevni život

Intuitivna tehnologija može da unapredi svako putovanje. Upoznajte sistem Toyota Smart Connect. Uživajte u besprekornoj internet navigaciji, glasovnom pomoćniku, kao i informacijama o saobraćaju i događajima na putu u realnom vremenu. Novi ekran osetljiv na dodir, dijagonale 10,5 inča, besprekorno  integriše aplikacije Apple CarPlay i Android Auto™ na instrument tablu, pružajući pristup vašim omiljenim aplikacijama za pametne telefone, kao i obilje informacija o vožnji. Displej sa instrumentima ispred vozača je takođe izmenjen novim, 12,3-inčnim pokazivačima koji se mogu prilagoditi željama vozača u četiri različita režima: Casual, Smart, Sport i Tough.

Povežite se sa svojom Toyotom, bilo gde

Inteligentni kokpit sinhronizuje sve što je potrebno između vašeg automobila i pametnog telefona. Osmišljena da olakša vožnju, MyT aplikacija na vašem pametnom telefonu otvara celi svet povezivanja. Pratite putovanja, zakažite uslugu ili čak poboljšajte svoj hibridni stil vožnje pritiskom na dugme.. Parkirajte sa većom preciznošću zahvaljujući naprednom parkiranju sa daljinskim upravljanjem. Neka svaki vaš dan uz Toyota Smart Connect+ bude drugačiji.

Prosto koji se

Nova Corolla Touring Sports vam daje neophodan prostor , tamo gde vam je potreban. Bilo da se radi o dodatnom prostoru za porodicu ili neophodnom mestu da odlazak u goste tokom aktivnog vikenda, elegantni Touring Sports karavan pruža tovarni prostor i svestranost za brz život. U njegov prostrani prtljažnik će stati sve zahvaljujući podesivoj polici, praktičnim bočnim džepovima i lako sklopivim zadnjim sedištima. To omogućava putnicima pozadi da se osećaju jednako udobno kao i putnici napred. Kada treba da otvorite prtljažnik, a ruke su vam zauzete, samo prevucite nogom ispod zadnjeg branika i hands-free senzor otvoriće vrata prtljažnika automatski.

Beskompromisna snaga

Veće performanse bez umanjenja ekonomičnosti. Naša peta generacija hibridne tehnologije samopunjenja daje vam bolje ubrzanje i više snage bez povećanja nivoa emisije CO2. Novi, unapređeni 2,0-litarski motor ima čak i snižen nivo emisije.

Radost vožnje

Toyotine hibridne automobile je zadovoljstvo voziti. Neverovatno su mirni i brzog odziva, a dok se vozite gradom uživate u očaravajućoj tišini potpuno električnog režima. Takođe, štede gorivo i smanjuju emisiju štetnih gasova, dok su i dalje laki za vožnju, baš kao konvencionalni automobili. I pošto se sami pune, nikada ne morate da ih priključujete na struju. Zato nije iznenađenje da je Toyotine hibride odabralo preko 12 miliona vozača širom sveta.

Otkrijte zabavu u vožnji

Sve GR SPORT modele pokreće revolucionarni, potpuno hibridni sistem. Uživajte u uzbuđenju vožnje sa hibridnim motorima zapremine od 1,8 ili 2,0 litara koji proizvode veliku snagu i savršeno ubrzanje uz nisku potrošnju goriva i emisiju CO2. Toyotina TNGA platforma omogućava fantastično upravljanje, uz niži centar gravitacije neophodan za uzbudljivu vožnju.

Toyota T-mate. Uz vas radi bezbednijeg putovanja

Za bezbednosne funkcije koje su vodeće u ovoj klasi vozila, Toyota Corolla Touring Sports ima T-Mate tehnologiju koji je vaš koristan partner u vožnji. Taj paket podrazumeva najnoviju generaciju sistema Toyota Safety Sense, kao i mogućnost ažuriranja funkcija preko interneta.
  • Toyota Safety Sense sistem Poboljšanja u radu i funkcionalnosti sistema uključuju ograničenje ubrzanja, koje reaguje na iznenadnu upotrebu gasa kada se automobil kreće malom brzinom; podršku za izbegavanje sudara pri skretanju na raskrsnici; trenutnu pomoć pri upravljanju koja sada može da reaguje na vozila koja dolaze iz suprotnog smera; izbegavanje bočnog sudara i smanjenje brzine u krivini. Bežična ažuriranja softvera, preko interneta, održavaće sve funkcije ažurnim i omogućiti dodavanje novih.
  • Pomoć u vožnji Naš sistem za praćenje mrtvog ugla upozorava vozača na bilo koje vozilo koje možda nije video u svojim bočnim retrovizorima. Ovo je posebno korisno pri preticanju. Corolla Touring Sports takođe ima E-poziv za hitne slučajeve i sistem prilagodljivih dugih svetala.
  • Pomoć prilikom parkiranja Pored svega toga, Corolla Touring Sports je opremljena i drugim inovativnim T-Mate funkcijama pomoći prilikom parkiranja, kao što su pomoć za bezbedan izlazak iz vozila, sistem podsetnika na osobe ili stvari koje su ostali na zadnjim sedištima i upozorenje o saobraćaju iza vozila, sa automatskim kočenjem - da spomenemo samo neka rešenja koja će vam pružiti samopouzdanje stvarajući još bezbednije okruženje za vožnju, kako za vas, tako i za ostale učesnike u saobraćaju.

Opremljenost vozila može zavisiti od zemlje.
Raspitajte se kod svog prodavca za detalje o lokalnim specifikacijama i opremi.

Galerija fotografija Toyote Corolla Touring Sports

Upoznajte gamu modela Corolla

Kako bi svima udovoljila Toyota nudi različite vrte karoserija na Corolla modelu. Naša gama Corolla Hybrid modela konstruisana je sa nizom funkcija koje najbolje odgovaraju vašim ličnim potrebama udobnosti i praktičnosti.