1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Toyota C-HR
  4. Toyota C-HR Design
Odaberite

Smelo postaje hrabrije

Provokativni koncept najnovije generacije Toyota C-HR Prologue stvari oko sebe vidi na svoj način, polazeći od izvorne verzije dok utire sopstveni put. Još uvek smeo, još uvek možda polarizuje mišljenja, ali koncept Toyote C-HR Prologue dokaz je da neka pravila postoje da bi se menjala.

Poželjna i pruža sve

Oštrih linija, sportski i zabavan, koncept Toyota C-HR Prologue ne pristaje na kompromis. Veliki točkovi i kompaktni prepusti karoserije daju mu stav koji je nemoguće ignorisati. Po stilu je kupe više nego ikad, ali je prostor za putnike unapređen.

Oštre, ali snažne prirodne linije

Površina kakroserije koncepta Toyota C-HR Prologue izražava kretanje. Prelazeći od precizno oblikovanih do zavodljivo prirodnih formi, ovaj spoj naglašava ključne karakteristike dizajna. U isto vreme, elegantne linije daju konceptu Toyotinom C-HR Prologue upečatljiv izgled i karakter.

Jednostavno nezaboravna

Jedinstven HAMMERHEAD izgled prednjeg dela je postignut isprepletenim oblicima i prepoznatljivim svetlosnim potpisom. Prednja maska Toyote C-HR skreće pažnju oštrim i prodornim dizajnom nalik ajkuli, ujedno nagoveštavajući spremnost da jurne napred. Ovakva dizajnerska rešenja, sa temom nadahnutom prepletenim oblicima, nastavlja se po celoj karoseriji, kreirajući stil koji nije ni nalik bilo čemu na putu.

Tri boje, jedna vizija

Toyota C-HR Prologue stiže i sa trećom bojom – to je detalj sa nijansom sumpora uz osnovne metalik srebrne i reciklirane crne boje. Od samog početka dizajnirana da se ističe u smeloj, samouverenoj trobojnoj opciji. Budućnost se prepoznaje - bićete sa nama?