1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Toyota C-HR
Odaberite

Pretpremijerni koncept Toyota C-HR - smelo postaje hrabrije

Bez bojazni da se izdvoji od drugih, automobil koji nije bio spreman na kompromis, baš kao i ljudi koji ga voze, prva Toyota C-HR ustanovila je potpuno novu klasu vozila. Legendarna od prvog dana, opčinila je srca hiljada evropskih vozača koji su dočekali automobil sa kojim dele svoju buntovnu stranu. 

 

Ali, uspeh Toyote C-HR postavio je izazov – kako original koji prkosi ustaljenim vrednostima još više unaprediti? Kada je automobil već sinonim za zabavu i smelost, da li se može poboljšati?

 

Kada je pretpremijerni koncept nove Toyota C-HR u pitanju, odgovor je - da.

Sudar svetova

Koncept Toyota C-HR Prologue neustrašiva je evolucija originala koja je takođe veran izvornim korenima. Više liči na kupe, ali sa povećanim unutrašnjim prostorom. Njegove površine se prepliću između čistog i fluidnog, za izgled koji je futuristički i nepogrešivo Toyota C-HR.

Toyota C-HR galerija

Budućnost dolazi sa novim pristupom

Toyotin koncept C-HR Prologue je prva – ali vrlo stvarna – vizija automobila za kojom će se na putevima širom Evrope uskoro svi okretati. Mnogo više od jednostavnog koncepta, Toyotin C-HR Prologue jasno pokazuje da Toyota ostaje verna onome što je Toyotu C-HR učinilo uspešnom, a sada i spremna da privuče još više pažnje.