1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Toyota bZ4X Executive

SUV 5 vrata

Toyota bZ4X - Executive - SUV 5 vrata
Od
48.590 €
51.100 €
Elektromotor 105kW (204 KM)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Prikaz 360°

 • Dizajn

  Jedinstven stil i karakter

  Toyota bZ4X je spoj elegantnog i savremenog dizajna električnog vozila sa uverljivim SUV izgledom. Rezultat je inovativno električno vozilo koje se snalazi na svim putevima, privlačeći pažnju gde god se pojavi.

 • Izvanredne performanse u vožnji

  Vozeći Toyotu bZ4X uživajte u najboljim električnim performansama u klasi, a za sobom ostavite nultu emisiju. Odličnog odziva, pruža vam brzinu i obrtni moment uvek kada vam to zatreba. Zahvaljujući izvanrednim mogućnostima pogona na sva četiri točka, Toyota bZ4X pruža zaista besprekorno iskustvo vožnje.

 • Sjajne mogućnosti baterije

  Toyota bZ4X može da isporuči energije za više od 500 km* vožnje sa jednim punim punjenjem – i sa nultom emisijom. Ovaj domet se može povećati ugradnjom opcionog krova sa solarnim panelima. (*WLTP ciklus. Domet zavisi od paketa opreme, pogonskih agregata i lokalnih uslova vožnje).

 • Toyota T-Mate - uz vas radi bezbednijeg putovanja

  Da bi obezbedio najbolje bezbednosne funkcije u svojoj klasi, bZ4X ima ugrađen T-Mate, koji je vaš koristan partner u vožnji. T-Mate je skup sistema namenjenih kao podrška vozaču, i sa ciljem da vožnju učini bezbednijom bilo da parkirate, vozite na auto-putu ili po gradskim ulicama. T-Mate će se pobrinuti da ste uvek u sigurnim rukama.

Pun ekran Zatvoriti