1. Hybrid
  2. Ask Toyota hybrid
  3. Are hybrids fun to drive
Odaberite

DA LI SU HIBRIDI ZABAVNI ZA VOŽNJU?

PITAJTE TOYOTU HIBRID

Snaga koja oživljava vožnju

Zahvaljujući kombinaciji benzinskog motora sjajnog odziva i snažnog elektromotora, Toyotini hibridni automobili su jako zabavni za vožnju. Elektromotor u hibridnom automobilu daje trenutan priliv obrtnog momenta (ili vučne snage) kada ubrzate pri malim brzinama, dok pri većim brzinama ili prilikom preticanja na autoputu on radi u paru s benzinskim motorom radi isporuke dodatne snage.

Zahvaljujući uvođenju 2,0-litarskog hibridnog motora u novoj Corolli, vozači sada mogu uživati u još energičnijoj vožnji. Nova Corolla Hybrid se sada odlikuje većom snagom te iz mirovanja ubrzava do 100 km/h u manje od 8 sekundi, pri čemu lopatice menjača smještene na upravljaču pružaju još dinamičnije iskustvo vožnje. Povrh toga, najnoviji Toyotini Hibridi su izgrađeni na platformi TNGA čime je postignuta bolja stabilnost pri prolasku kroz krivine, bolja upravljivost i veće zadovoljstvo u vožnji.

Pitate li se i dalje jesu li hibridi zabavni za vožnju? Dalje u tekstu pronađite odgovore na učestala pitanja o hibridima ili pronađite najbolji hibrid za sebe u našoj ponudi.

x

POVEZANA PITANJA

ODABERITE HIBRID KOJI VAM ODGOVARA