1. Hybrid
  2. Ask Toyota hybrid
Odaberite

KADA BIRATE HIBRID, VERUJTE ARGUMENTIMA

PRIDRUŽITE SE MILIONIMA VOZAČA TOYOTINIH HIBRIDA.

Toyota već više od 20 godina uživa vodeći položaj na području tehnologije hibridnih vozila. U ovom trenutku smo poprilično usavršili samopunjive hibridne pogone koji objedinjuju prednosti električnog i benzinskog motora. Hibridni automobili manje zagađuju okolinu, a uz niža davanja i manje troškove za gorivo ćete uz njih i uštedeti.

PITAJTE TOYOTA HIBRID

Ovde ćete naći odgovore na učestala pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati poverenja u hibridnu tehnologiju? Da li je održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?

ZABORAVITE NA STARU VOŽNJU

Čar hibridnog vozila je u tome što koristi snagu iz dva izvora – u Toyotinom slučaju su to povezani benzinski i elektromotor. Neprimetnim prebacivanjem između čistog električnog pogona pri nižim brzinama i efikasnog benzinskog pogona kada brzina naraste, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija CO2. S obzirom na to da su naši hibridi samopunjivi, bateriju nikada nije potrebno spajati na struju.

Besplatno isprobajte Hybrid

SAVRŠENA HIBRIDNA VOŽNJA

I u gradu i na autoputu uverićete se da je osećaj vožnje u hibridima jednak kao u benzinskim ili dizelskim automobilima s automatskim menjačem. Pri tom, hibrid vam ne nudi samo tihu i opuštajuću vožnju. Kada je to potrebno, na primer u vožnji po autoputu ili prilikom preticanja, hibridni pogonski sklop vam osigurava više nego dovoljno snage za izuzetan odziv i dinamičnost.

SIGURNOST ZA SVE

Toyota Safety Sense je sklop niza sistema za aktivnu sigurnost koji vas, vaše saputnike i druge učesnike u saobraćaju štiti od opasnosti. Da biste još bolje upoznali sve prednosti hibrida, predlažemo vam da mu jednostavno postavite dodatna pitanja…

x

ODABERITE HIBRID KOJI VAM ODGOVARA