1. Hybrid
  2. Ask Toyota hybrid

KADA BIRATE HIBRID, VERUJTE ARGUMENTIMA

PRIDRUŽITE SE MILIONIMA VOZAČA TOYOTINIH HIBRIDA.

Toyota već više od 20 godina uživa vodeći položaj na području tehnologije hibridnih vozila. U ovom trenutku smo poprilično usavršili samopunjive hibridne pogone koji objedinjuju prednosti električnog i benzinskog motora. Hibridni automobili manje zagađuju okolinu, a uz niža davanja i manje troškove za gorivo ćete uz njih i uštedeti.

PITAJTE TOYOTA HIBRID

Ovde ćete naći odgovore na učestala pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati poverenja u hibridnu tehnologiju? Da li je održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?

ZABORAVITE NA STARU VOŽNJU

Čar hibridnog vozila je u tome što koristi snagu iz dva izvora – u Toyotinom slučaju su to povezani benzinski i elektromotor. Neprimetnim prebacivanjem između čistog električnog pogona pri nižim brzinama i efikasnog benzinskog pogona kada brzina naraste, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija CO2. S obzirom na to da su naši hibridi samopunjivi, bateriju nikada nije potrebno spajati na struju.

Besplatno isprobajte Hybrid

SAVRŠENA HIBRIDNA VOŽNJA

I u gradu i na autoputu uverićete se da je osećaj vožnje u hibridima jednak kao u benzinskim ili dizelskim automobilima s automatskim menjačem. Pri tom, hibrid vam ne nudi samo tihu i opuštajuću vožnju. Kada je to potrebno, na primer u vožnji po autoputu ili prilikom preticanja, hibridni pogonski sklop vam osigurava više nego dovoljno snage za izuzetan odziv i dinamičnost.

SIGURNOST ZA SVE

Toyota Safety Sense je sklop niza sistema za aktivnu sigurnost koji vas, vaše saputnike i druge učesnike u saobraćaju štiti od opasnosti. Da biste još bolje upoznali sve prednosti hibrida, predlažemo vam da mu jednostavno postavite dodatna pitanja…

x

ODABERITE HIBRID KOJI VAM ODGOVARA