1. Discover Toyota
  2. Beyond
  3. Safety
Odaberite

Stvaramo bezbrižnost

Stvaranje je proces koji zapravo nikada ne prestaje. Naš traje već skoro devedeset godina. Zasniva se na poštovanju, napretku, unapređenjima, prevazilaženju sopstvenih granica, traženju novog i boljeg. Upravo zato kažemo da ne proizvodimo samo automobile već stvaramo mobilnost i radost za sve. Stvaramo savremenu tehnologiju koja ljudima olakšava život i omogućava bezbednu, udobnu, slobodnu, efikasnu i ekološku mobilnost. Na ovom putovanju važan je svaki korak, svaka crtica, ideja i misao. Na to putovanje krenuli smo sa samopouzdanjem, znanjem, radošću, radoznalošću i predanošću. Upravo zato uvek iznova prevazilazimo granice.

Toyota Relax

Opustite se i obezbedite sebi do 10 godina potpune bezbrižnosti sa dodatnom garancijom Toyota Relax u trajanju od jednog servisnog intervala, uz redovno servisiranje u mreži ovlašcenih Toyota servisa!
Saznajte više

10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju

Nova Toyota hibridna vozila imaju fabričku 5-godišnju garanciju na hibridne komponente. Nakon pet godina starosti vašeg vozila dobijaju dodatnu Toyota garanciju na hibridnu bateriju. Garancija se obnavlja, sa redovnim servisom, sve do desete godine registracije svog vozila.
Saznajte više

Garancija na pneumatike

Oštecenje pneumatika je neprilika koja može da zadesi svakog vozača. Zato smo za vas pripremili garanciju na pneumatike sa ukjučenim transportom vozila do najbližeg Toyota servisa.
Saznajte više Opens in new window

MyT

Povežite se i uživajte. Vašu vožnju učinite još sigurnijom, efikasnijom i zabavnijom.
Saznajte više

E - zakazivanje servisa

Usluga e-zakazivanja dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Servisiranje u ovlašćenom Toyota servisu garantuje najviši kvalitet usluge i najbolje poznavanje vozila. 
Saznajte više

Pomoć na putu

Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti Zadovoljstvu stranaka Toyota sa velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare.
Saznajte više

Toyota Osiguranje

Toyota Srbija i Wiener Städtische osiguranje, lansirali su potpuno novu uslugu na našem tržištu namenjenu isključivo vlasnicima Toyota vozila - PREMIUM TOYOTA OSIGURANJE! Pouzdani partner za Vašu sigurnu budućnost.
Saznajte više

Preventivne servisne kampanje

Vaša bezbednost nam je najvažnija. Odvezite vozilo u ovlašćeni servis i Vaš serviser će besplatno uraditi sve što pokriva servisnu kampanju.
Saznajte više

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je stvorena za ljude. Olakšava život. Putovanja čini bezbednijim. Čuva okolinu i prirodu.
Saznajte više

MOBILNOST ZA SVE

Mobilnost je demokratsko pravo svih ljudi. Naši proizvodi i usluge je čine realnom.
Saznajte više