1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
 3. Experience
Odaberite

Zamislite da odete preko svih očekivanja

Cilj nam je da svako putovanje učinimo zaista prijatnim za svakoga. To znači promišljanje o jedinstvenim potrebama mobilnosti svake osobe. A to znači da brinemo ne samo o našim vozačima, već i o putnicima i svima na koje naša vozila utiču. Koncepti poput verzije LQ koriste veštačku inteligenciju da razumeju vozača i da prepoznaju put ispred sebe kako bi sačuvali bezbednost svih. Ili T-Mate, inteligentni sistemi koji vas upozoravaju i vode tokom vašeg putovanja. Takođe smo kreirali THUMS, virtuelni softver za testiranje situacija prilikom sudara, i koji smo podelili sa svim proizvođačima automobila kako bi svi imali koristi. Zato što nam je cilj da idemo dalje od nulte emisije - do nultog broja saobraćajnih nesreća.
 • Vizija o saobraćaju bez udesa

  Posle dobro poznatih bezbednosnih rešenja dostupnih na svim modelima Toyote, proširujemo svoj koncept bezbednosti i na tehnologiju autonomne vožnje. Sve počinje sistemom T-Mate, odnosno nizom senzora koji se nalaze oko vašeg vozila, i koji su uvek spremni da vas zaštite. Takođe se trudimo da dalje razvijamo i nove tehnologije. Naša misija je da budemo u mogućnosti da sprečimo sve povrede ili smrtne slučajeve do kojih dolazi u saobraćajnim nesrećama.

 • T-Mate

  Pod imenom T-Mate predstavljamo brojna povezana rešenja koja rade usklađeno i nadgledaju sve što se dešava oko vas. Od inteligentnog senzora do pomoći pri parkiranju, od panoramskog pogleda oko vozila do sistema upozorenja pre sudara - to je kao da imate prijatelja pored sebe koji vas vodi i čuva.

 • THUMS

  Toyota je kreirala napredni digitalni softver za analizu efekata različitih vrsta sudara na ljudsko telo. Cilj je da se maksimalno smanji mogućnost povređivanja. Vrednost THUMS-a je toliko značajna da je delimo sa svim proizvođačima automobila kako bi svi mogali imati koristi.

 • LQ

  Mi to zovemo automobilom koji vam uzvraća ljubav. Toyota LQ koristi veštačku inteligenciju koja reaguje na vaše raspoloženje tokom vožnje, recimo umirujućim osvetljenjem ako ste uznemireni ili, ako pokažete znake umora, prilagođavajući osvetljenje kako biste ostali budni. LQ ima dodatnu mogućnost da uoči opasnosti na putu ispred sebe kako bi izbegao nezgodu.

BEYOND ZERO

Saznajte više

NE SAMO EMISIJA

Saznajte više

PREVAZILAZIMO OGRANIČENJA

Saznajte više

DALJE OD PREPREKA

Saznajte više