1. Used Cars
  2. Toyota Approved

Proverena Toyota polovna vozila

VAŠA SAVRŠENA TOYOTA NA KLIK OD VAS

Ukoliko tražite savršenu Toyotu, možete imati poverenja da će vam Toyotina proverena ponuda polovnih vozila uvek pružiti bezbrižnost. Naši provereni polovni automobili poseduju sveobuhvatnu Toyotinu garanciju, Toyotinu pomoć na putu i ​​kompletnu tehničku proveru na koju se možete osloniti, uz niz finansijskih i osiguravajućih usluga obuhvaćenih ponudom koja će vam olakšati život.

ZAŠTO KUPITI PROVERENO TOYOTINO POLOVNO VOZILO

MINIMUM 12 MESECI GARANCIJE

Da biste bili mirni, polovni automobili koje odobrava Toyota imaju minimalnu garanciju od 12 meseci. Kao hibridni lider, brinemo da sva naša hibridna vozila prođu Hybrid Health Check proveru koja, kada se sprovodi svake godine, takođe obezbeđuje 10 godina produženog održavanja hibridnih baterija.

KOMPLETNO OSIGURANJE

Osigurajte svoj automobil kod onih koji ga najbolje poznaju. Nudimo najsveobuhvatniji nivo pokrića, da biste bili sigurni da tako dobijate kvalitetnu brigu i pažnju uvek kada vam je to najpotrebnije.

KONTROLNI PREGLED 145 TAČAKA

Naši obučeni mehaničari pregledaju svaki polovni automobil koji Toyota odobrava kako bismo bili sigurni da je prošao punu tehničku proveru 145 tačaka. Naši hibridi su takođe podvrgnuti Hybrid Health Check proveri kako bi se osiguralo da su njihov hibridni sistem i baterija u vrhunskom stanju.

UKLJUČENO 12 MESECI POMOĆI NA PUTU

Svi polovni automobili koje je Toyota odobrila obezbeđuju vam 12 meseci potpune pomoći na putu, sa obuhvaćenim uslugama otklanjanja kvarova kao i neophodne popravke kod kuće ili na putu, čineći vas još bezbrižnijim.

SPREMAN ZA POKRET

Koje god vozilo da izaberete, svako korišćeno vozilo sa Toyotinim odobrenjem biće potpuno servisirano, tako da možete da se odvezete bezbedno, i brže nego što mislite.

POLOVNA NIKADA NISU BILA TAKO NOVA

Kada pronađete pravi model, postoji niz odgovarajućih finansijskih opcija koje vam nudi Toyota, što će vam pomoći pri kupovini vašeg novog, polovnog automobila. Takođe, nudimo pogodnost zamene delova za sve marke i modele.

POSLUJTE SA TOYOTOM

Mi najviše cenimo vaš automobil

S obzirom da kvalitet Toyotinih vozila traje ceo životni vek, dočekujemo sve naše automobile raširenih ruku. Kada želite da zamenite svoju Toyotu kod ovlašćenog Toyotinog  prodavca polovnih automobila, možete očekivati profesionalnu i transparentnu uslugu, konkurentnu procenu i, što je najvažnije, potpunu bezbrižnost.

  • Profesionalna procena
  • Konkurentna cena
  • Bez obaveza
  • Finansijski uslovi

Toyota osiguranje

Iskoristite prednosti naših paketa osiguranja — jednostavno krenite na put, uživajte u pomoći širom Evrope, uz svu stručnost Toyotine ovlašćene mreže, spremne da se pobrine za vaš automobil u slučaju kvara.

Pogledajte naše pakete osiguranja

PITAJTE TOYOTA HIBRID

Ovde ćete naći odgovore na učestala pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati poverenja u hibridnu tehnologiju? Da li je održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?