1. New Cars
 2. Coming soon
 3. Prius Plug-in Hybrid
Odaberite

Neočekivani Prius

Predivan, dinamičan i savršeno ekonomičan
Prius je uvek prkosio ustaljenim idejama i prevazilazio granice. Pošto je postavio temelje hibridnog koncepta, novi Prius podiže Plug-in hibridno električno vozilo na još viši nivo. Predvodnik je nove tehnologije, a njegova dvojna priroda objedinjuje čisti električni pogon za svakodnevna putovanja sa slobodom efikasne hibridne snage za duga putovanja. Novi Prius je tu: inteligentan, hrabar, neočekivan.

 

Istražite novi Prius Plug-in Hybrid

Kliknite na vozilo ispod da biste upoznali novi Prius Plug-in Hibrid u krugu od 360°.

Model pokazuje samo jedan paket opreme i nije reprezentativan primer za celu gamu modela. Specifikacije opreme se mogu razlikovati u zavisnosti od vašeg tržišta.

Beskompromisni PHEV

Zašto kompromis? Novi Plug-in hibridni električni Prius je najbolje iz oba sveta. Izaberite EV režim i vozite ravnomerno i sa odličnim odzivom samo na električni pogon. A, kada se baterija isprazni, jednostavno pređite na ekonomično hibridno napajanje koje lako usklađuje performanse, nisku potrošnju goriva i malu emisiju CO2.

Upadljivo aerodinamičan

Novi Prius spaja mono-formu klinastog oblika prethodnih generacija sa zakošenim površinama čime je dobijen svež izgled siluete nalik na kupe. Prepoznatljiv po svojm čistim linijama, bez suvišnih detalja, dizajn je inspirisan prirodnim strujanjem vazduha. Svojim dinamičnim stavom i prednjim motivom u formi glave čekića, to je stil koji vas ne ostavlja ravnodušnim.

Vaše novo omiljeno mesto

Sa kokpitom usmerenim na potrebe vozača, prilagodljivom instrument tablom i luksuznim smeštajem za putnike, unutrašnjost Priusa je mesto gde ćete uživati u druženju. Skladni detalji naglašeni su tamnom bojom. Tehnologija prilagođena korisniku uključuje multifunkcionalni ekran za vozača koji vam daje sigurnu kontrolu, dok podesivo osvetljenje instrument table, povezano sa naprednim bezbednosnim sistemima automobila, podstiče na viši nivo pažnje.

Najsavremenija tehnologija

Prius je oduvek bio lider u tehnologiji – i novi automobil nije ništa drugačiji. Opremljen moćnim povezivanjem i intuitivnim komandama za neprimetnu integraciju sa vašim digitalnim načinom života, brojna rešenja koja brinu o bezbednosti i praktičnosti, uključujući daljinske usluge kojima se pristupa preko MyT aplikacije, čine svako vaše putovanje bezbednijim, lakšim i zabavnijim.

 • Čuva te

  Novi Prius ima potpuno novu verziju paketa Toyota T-Mate. Sa svojim nizom sistema pomoći za vozača i sistema za ublažavanje sudara, T-Mate nudi neprocenjivu pomoć u današnjim gužvama, koju nijedan drugi automobil u klasi ne može da pruži.

 • Uvek ažuran

  Uz ažuriranja u realnom vremenu, preko interneta i bežične mreže sa ugrađenom vezom za prenos podataka, Prius se uvek nadograđuje najnovijim multimedijalnim i bezbednosnim sistemima, softverom i funkcionalnostima.

 • Iskoristite moć sunca

  Puneći svoju bateriju kapaciteta 13,6 kW preko solarnih ćelija ugrađeih na krovu, Prius je toliko napredan da čak može da pretvori sunčevu svetlost u električni pogon* neophodan  za dodatni domet svakodnevne vožnje na struju. Ako i bude parkiran nekoliko dana, Prius će nastaviti da puni bateriju pomoću solarne energije.

  *Zavisno od paketa opreme i dostupnosti na lokanom tržištu