1. Discover Toyota
 2. Yaris Cross
Odaberite

Potpuno novi Yaris Cross

Pravi gradski SUV

PRAVI GRADSKI. PRAVI SUV.

Potpuno novi Yaris Cross upravo je prikazan u punom sjaju. Vodeći Yaris u nove visine, elegantni Cross donosi sve kvalitete najnovije generacije Toyotinih automobila neophodne za vrhunsku SUV vožnju.

Opremljen našim najnovijim samopunjivim hibridnim sistemom, sa najboljim rezultatima u klasi u pogledu ekonomičnosti i emisije, opcionim inteligentnim pogonom na svim točkovima prilagođenim za sve vremenske uslove, kao i vrhunskom okretnošću u gradskim uslovima, Yaris Cross postaje nezaobilazna gradska ikona 2021. godine.

 • IZGLED SUV AUTOMOBILA, PRAVE DIMENZIJE ZA GRAD

  Kao utemeljivaču rekreativnih SUV vozila, u Yaris Cross smo ugradili sve naše iskustvo sticano godinama. Sa snažnim, sportskim izgledom, i prostranom unutrašnjošću sa povišenim sedištima, pruža vam sve prednosti vožnje SUV automobila, i to u skladnijim dimenzijama primerene gradu.

 • NAŠ NAJNOVIJI SUV, NAŠA NAJNOVIJA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

  Kao predvodnici na polju hibrida, postarali smo se da naš najnoviji SUV dobije i našu najnoviju hibridnu tehnologiju. Uz unapređeni motor 1,5 Hybrid Dynamic Force u središtu pažnje, Yaris Cross se može pohvaliti odličnom potrošnjom i niskom CO2 emisijom, za mirnu vožnju i pravovremeni odziv motora. Dobitna kombinacija za grad.

 • DIZAJNIRAN KAO SJAJNI DIJAMANT

  Inspirisan oštrim linijama i snažnim detaljima sjajnog dijamanta, Yaris Cross se odlikuje povišenom karoserijom i naglašenim blatobranima koji daju utisak jedinstvenog i prefinjenog SUV automobila. Dizajniran po evropskom ukusu, elegantni Yaris Cross je prilagođen gradskom životu.


 • SPOSOBNOST POGONA NA SVIM TOČKOVIMA, NAJEKONOMIČNIJI U KLASI

  Za one koji žele beskompromisne SUV mogućnosti, Yaris Cross može biti opremljen inteligentnim pogonom na svim točkovima. Jedinstveno rešenje za kompaktni SUV hibrid, sistem pod nazivom Hybrid AWD-i obezbeđuje prenos na četiri točka, uz najnižu potrošnju i najmanju CO2emisiju u klasi.


 • PRILAGODLJIV PROSTOR, PAMETNA REŠENJA

  Bez obzira da li je predviđen kao svakodnevni životni prostor, ili potreban kao rešenje za hobi vikendom, Yaris Cross obezbeđuje pametno iskorišćenje prostora. Prilagodite prtljažnik svojim potrebama uz pomoć praktičnih mogućnosti poda i preklapanja sedišta u odnosu 40:20:40, i uživajte u lakoći korišćenja Flex belt sistema, kao i otvaranja zadnjih vrata zamahivanjem noge.

DOLAZITE NA VOŽNJU?

Prijavite se na naš Yaris Cross newsletter i budite prvi koji će dobiti najnovije informacije i obaveštenja.