1. Business
 2. Flexible finance
Odaberite

TOYOTA BUSINESSPLUS – FINANSIRANJE

Svaki flotni klijent je jedinstven, zato Toyota BusinessPlus nudi pregršt rešenja finansiranja, koje je moguće prilagoditi vašim individualnim potrebama. Naši osposobljeni savetnici u celoj Sloveniji mogu da vam pomognu da pronađete troškovni najefikasniji način.

RAZLOZI ZA RAD SA PAKETOM TOYOTA BUSINESSPLUS

 • Klasični finansijski lizing

  Klasični oblik finansijskog lizinga, gde korisnik lizinga plaća jednake rate ceo period trajanja finansiranja i sa plaćanjem zadnje rate vlasništvo nad vozilom prelazi sa davaoca lizinga na korisnika lizinga. Vozilo se u poslovnim knjigama vodi kao osnovno sredstvo.

  Operativni lizing

  Odnos između zakupodavca i zakupca, u kom za vreme korišćenja vozila zakupac zakupodavcu plaća isključivo dogovorenu mesečnu zakupninu, a sve ostale troškove u vezi sa korišćenjem vozila pokriva sam. Visina zakupnine vezana je za predviđen broj pređenih kilometara. Nakon isteka zakupa zakupac vraća vozilo zakupodavcu.

 • Toyota Flex finansiranje

  Oblik finansijskog lizinga, koji omogućava korisniku lizinga plaćanje nižih mesečnih rata na račun uvećane zadnje rate. Plaćanjem zadnje uvećane rate vlasništvo vozila prelazi sa davaoca lizinga na korisnika lizinga. Vozilo se u poslovnim knjigama vodi kao osnovno sredstvo.

  Poslovni zakup sa uključenim troškovima korišćenja

  Odnos između zakupodavca i zakupca, u kom za vreme korišćenja vozila zakupac zakupodavcu plaća dogovorenu mesečnu zakupninu, kojom su obuhvaćeni svi troškovi u vezi sa korišćenjem vozila (osim goriva i putarine). Visina zakupnine vezana je za predviđen broj pređenih kilometara. Nakon isteka zakupa zakupac vraća vozilo zakupodavcu.