1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Recall
Odaberite

PREVENTIVNE SERVISNE KAMPANJE

Vaša bezbednost nam je najvažnija

1. Koristite opciju „Provera vašeg vozila“

Unesite vaš broj šasije da biste saznali da li je vaše vozilo obuhvaćeno preventivnom servisnom kampanjom ili se prijavite na MyToyota portal.

2. Zakažite termin dolaska u servis

Zakažite termin online kako biste najlakše odabrali Toyota partnera i datum koji vam najviše odgovara.

3. Dovezite vaše vozilo na pregled i eventualnu popravku

Toyota partner će se pobrinuti za vaše vozilo u najkraćem roku.

Kao što sigurno znate, kvalitet vozila je najveći prioritet Toyote. Mi stalno pratimo performanse naših vozila u upotrebi, koristeći različite izvore. Ponekad se desi da utvrdimo da određena komponenta ili način ponašanja ne odgovaraju našim strogim standardima kvaliteta. Tada, u cilju postizanja potpune bezbednosti i pouzdanosti vozila,Toyota pokreće preventivne servisne kampanje, koje sprovode ovlašćeni Toyota partneri i koje su za vas potpuno besplatne. Proverite da li je vaše vozilo uključeno u neku od Toyotinih preventivnih kampanja i dovedite vaše vozilo u besprekorno stanje.

PROVERA VAŠEG VOZILA

Proverite da li je vaše vozilo obuhvaćeno preventivnom servisnom kampanjom, na jedan od ovih načina: unesite vaš broj šasije u opciju „Proverite vaše vozilo“, prijavite se na MyToyota portal ili se obratite ovlašćenom Toyota partneru.

Proverite vaše vozilo

Tu smo da vam pomognemo

Razgovarajte sa osobljem Toyote

Javite nam se na Live chat ili nam pišite na info@toyota.rs

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Ukoliko ste primili obaveštenje za vozilo, a više niste njegov vlasnik, molimo vas da nas o tome obavestite e-mailom na info@toyota.rs ili putem našeg live chat-a.

Ne, preventivne servisne kampanje sprovode se u okviru ovlašćene Toyota mreže u skladu sa Toyotinim standardima kvaliteta i sigurnosti.

Dužina trajanja popravke zavisi od vrste preventivne servisne kampanje. Vaš ovlašćeni Toyota partner pružiće vam sve potrebne informacije prilikom rezervacije termina.