1. New Cars
 2. SUV & 4x4
 3. Toyotini hubridni SUV modeli
Odaberite

Toyotini hubridni SUV modeli

Toyotina hibridna SUV vozila opremljena su našom inovativnom tehnologijom, u kombinaciji sa prednostima koje donosi vlasniku, i nagrađivanom tehnologijom bezbednosti. Otkrijte najbolji hibridni SUV za svoj životni stil u našoj ponudi hibrida, obogaćenu širokim izborom dodatne opreme i luksuznih detalja koji vam garantuju udobnost i praktičnost na svakom putovanju.

Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR Hybrid je jedno od naših najekonomičnijih SUV vozila, upotpunjen elegantnim, mišićavim izgledom koji stvara potpuno novu vrstu automobila. Napredni hibridni sistem pruža dinamičan odziv kako bi vam doneo još bolje iskustvo u vožnji. Otkrijte najnovije ponude za Toyota C-HR Hibrid.

Najvažniji detalji

 • Crni aluminijumski naplaci od 18 inča sa mašinskom obradom
 • Toyota Safety Sense sistem sa upozorenjem na sudar i detekcijom pešaka
 • Inteligantna pomoć prilikom parkiranja, sa prednjim i zadnjim parking senzorima i automatskim kočenjem
 • Ekran osetljiv na dodir dijagonale 8 inča sa Toyota Touch® 2 Enhanced Go navigacionim sistemom, aplikacijama Apple Carplay & Android Auto, 6 zvučnika, DAB Bluetooth®, i kamera za vožnju unazad
 • Grejanje sedišta sa elektro podešavanjem lumbalnog oslonca
Konfigurišite svoju Toyotu C-HR

RAV4 Hybrid

Luksuzni dizajn SUV modela RAV4 Hybrid i njegov pionirski hibridni motor čine ga jednim od naših SUV-ova sa najmanjom potrošnjom goriva. Model sa četvoro vrata je prepun promišljene napredne tehnologije, vrhunske unutrašnjost i mnogo skladišnog prostora.

Najvažniji detalji

 • Crni aluminijumski naplaci od 18 inča
 • Monitor mrtvog ugla i upozorenje na saobraćaj iza vozila
 • Veštačka koža, grejanje prednjih sedišta i električno pomeranje sedišta vozača, sa podešavanjem lumbalnog oslonca
 • Crni dvobojni krov
 • Toyota Safety System uključujuči sistem za upozorenje na mogućnost sudara, noćna detekcija pešaka i adaptivni tempomat punog obima brzine
Konfigurišite svoj RAV4 Više o RAV4

Servisiranje Toyotinog hibridnog SUV-a

Hibridna tehnologija je veoma sofisticirana, ali Toyotini hibridni SUV-ovi ipak nisu skuplji za servisiranje i održavanje od bilo kog uporedivog konvencionalnog automobila. Sve to važi dok svoj C-HR Hybrid ili RAV4 Hybrid redovno servisirate i održavate ovlašćenih Toyotinih zastupnika.

Toyota obezbeđuje širok izbor servisnih paketa za svoje SUV modele.

Hibridni SUV modeli

Kako bi vam omogućila da planirate troškove, Toyota takođe nudi niz veoma povoljnih mesečnih paketa usluga koji pokrivaju vaše godišnje izdatke za  servisiranje. Možete čak i da odaberete koliko dugo želite da koristite ove pakete, a skrivenih troškova nema.

Kada je u pitanju habanje i zamena pneumatika, Toyotini centri vam obezbeđuju odličnu uslugu po odličnoj ceni, tako da možete biti bezbrižni kada su vaše gume u pitanju.

Servis hibrid-električnih vozila

Vlasnici modela C-HR Hybrid i RAV4 Hybrid takođe mogu da iskoriste prednosti naše usluge Hibrid Electric Service, u bilo kom ovlašćenom Toyotinom centru.  Servis obuhvata isti postupak kao i za konvencionalni servis, uz dodatnu korist od specijalističkih provera koje obavljaju naši stručnjaci za hibrid-električna vozila.

Takva usluga znači da ćete takođe dobiti dodatne pogodnosti prilikom specijalističkih provera hibrida, kao što su dijagnostički test hibridnog sistema, standardna provera stanja baterije, detaljani test izolacije baterije, provera punjenja pomoćne baterije i potpuna provera sistema za hlađenje.