1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Nova Toyota C-HR
Odaberite
JOŠ SJAJNIJA IKONA
Skroluj Preskoči
JOŠ SJAJNIJA IKONA

POTPUNO NOVA TOYOTA C-HR

SMELA POSTALA JOŠ HRABRIJA

Izaberite i pokažite se u najboljem svetlu sa svojom prefinjenom, novom Toyotom C-HR. Kreirana van ustaljenih klišea i inspirisana originalom koji prevazilazi granice uobičajenog, izgleda kao nijedan drugi automobil. Nekonvencionalana po dizajnu, nova Toyota C-HR se usuđuje da bude drugačija.

Koncept automobil za put
Prilagođena za potrebe korisnika
Plug-in Hybrid i Hybrid
Pionir ekologije
Stil koji prevazilazi uobičajeno
SPOLJNI DIZAJN RUŠI GRANICE
Nova Toyota C-HR ruši sva pravila. Objedinjujući stil kupea sa moćnim stavom, niko je neće ignorisati. Razigranih i inovativnih ideja, sa preciznim linijama i dinamičnim profilom, to je konceptni automobil koji je postao stvarnost.

TRI CRTE DIZAJNA

Precizno skrojene linije definišu moćne, geometrijske forme karoserije stvarajući dizajn koji oživljava sa svakim pokretom.

DVOBOJNA KAROSERIJA

Novi dizajn sa Bi-tone+ bojama vizuelno proširuje kontrastni crni krov objedinjuje zadnji deo automobila, prateći linije karoserije i naglašavajući njegove izražajne proporcije.

INTEGRISANE RUČICE VRATA

Ručice vrata su uklopljene – što je prvo rešenje te vrste predstavljeno na nekoj Toyoti – i presudne su za čist, skulpturalni stil nove Toyote C-HR.

TOČKOVI OD 20 INČA

Smeli dizajn zahteva velike detalje. Mašinski izrađeni naplaci od 20 inča privlače pažnju.

VRHUNSKI PANORAMSKI KROV

Konstruisan od termički efikasnog stakla, panoramski krov donosi svetlost i utisak prostranosti zadržavajući neželjenu toplotu.

Upoznajte novi model
Toyota C-HR


Prikazani paketi možda ne ilustruju sve opcije. Specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od vašeg tržišta.

Pametna tehnologija
JEDINSTVENO KORISNIČKO ISKUSTVO
Bogata funkcijama, ali intuitivna, nova Toyota C-HR nudi besprekorno i personalizovano korisničko iskustvo koje predviđa vaše potrebe. Pretvorite vožnju u pravi doživljaj uz bežično povezivanje sa aplikacijama Android Auto i Apple CarPlay, kao i uz ambijentalno osvetljenje sa odzivom i impresivan zvučni sistem.

MULTIMEDIJALNI EKRAN OD 12,3 INČA

Kompatibilan sa aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto, Toyotin Smart Connect ekran osetljiv na dodir i dijagonale 12,3 inča, stavlja vam svet na dohvat ruke. U verziji sa 2,0-litarskim Plug-In Hybrid pogonom, informacije o dometu EV vožnje i lokacije za punjenje u navigacionom sistemu omogućavaju elektrifikovanu vožnju bez zamora.

DIGITALNA INSTRUMENT TABLA

Tehnologija usmerena na vaše potrebe karakteriše ovaj deo prostora. Prilagodite digitalnu instrument tablu koristeći četiri opcije prikaza: Casual, Smart, Sporty i Thought.

PAMETNO AMBIJETALNO OSVETLJENJE

Odraz vaše ličnosti, prilagodljivo ambijentalno osvetljenje nudi paletu od 64 boje. Posmatrajte kako se prilagođava da bi reflektovao svetlost spolja i doba dana. Uz pomoć za bezbedni izlazak iz automobila Safe Exit Assist, osvetljenje takođe može zasvetleti crvenom bojom da vas upozori na potencijalni sudar.

IMPRESIVNO ZVUČNO OKRUŽENJE

Vrhunski JBL zvučnici pružaju dinamičan zvuk. Metalne rešetkice na visokotonskim zvučnicima jasno naglašavaju visoke, dok moćni sabvufer emituje izražene bas tonove.

IZRAZ DOBRODOŠLICE

Nova Toyota C-HR vas pre svake vožnje pozdravlja spoljnim osvetljenjem. Istovremeno, u kabini se automatski primenjuju vaša personalizovana podešavanja za položaj sedišta i prikaz na ekranu.

Plug-in hibrid i hibridni motori
PROŠIREN IZBOR I ELEKTRIFIKOVANI MOTORI

Nova Toyota C-HR nudi niz naprednih pogonskih agregata koji odgovaraju vašem životnom stilu. Birajte između mirne, hibridne snage sa brzim odzivom na komande, ili novog Plug-in hibrida sa dvostrukim mogućnostima, koji spaja dinamičke hibridne performanse sa proverenim mogućnostima u EV režimu vožnje.

Plug-in Hybrid

Kao najbolji sistem u klasi, 2,0-litarski Plug-in Hybrid ima dvostruke mogućnosti: nudi potpuno električnu vožnju u EV režimu, pre svega namenjenu za svakodnevne potrebe, kao i ekonomične hibridno-električne performanse za duža putovanja.

Hybrid

Elektrifikovaniji nego ikad, hibridni motori pete generacije – 1,8-litarski i 2,0-litarski hibridni agregati – pružaju jače performanse i zadovoljstvo u vožnji uz nisku potrošnju goriva.

Kao najbolji sistem u klasi, 2,0-litarski Plug-in Hybrid ima dvostruke mogućnosti: nudi potpuno električnu vožnju u EV režimu, pre svega namenjenu za svakodnevne potrebe, kao i ekonomične hibridno-električne performanse za duža putovanja.

Motor
2,0-litarski PHEV
Domet vožnje u EV režimu
66 km u EV režimu*
Performanse
Dinamičnih 220 KS
Niska emisija
19g/km CO2

Elektrifikovaniji nego ikad, hibridni motori pete generacije – 1,8-litarski i 2,0-litarski hibridni agregati – pružaju jače performanse i zadovoljstvo u vožnji uz nisku potrošnju goriva.

Motor
2,0-litarski HEV AWD-i
Performanse
Dinamičnih 200 KS
Niska emisija
112g/km CO2
Električni pogon: odgovori na vaša pitanja

Hibridna i plug-in hibridna vozila sadrže sličnu tehnologiju, ali sa ključnom razlikom. Oba se neprimetno prebacuju između dva izvora napajanja, efikasnog benzinskog motora i hibridne pogonske baterije, ali plug-in hibridna vozila imaju veću, punjivu pogonsku bateriju koje daju snažnije performanse upotpunjene istinskom mogućnošću EV pogona.

"Toyota C-HR Plug-in Hybrid može da prevali isključivo u električnom režimu do oko 66 km* – bez emisija. Ako se baterija isprazni tokom dužeg putovanja, vaše vozilo će ponovo raditi kao hibridni automobil, kombinujući benzin i obnovljenu struju iz baterije kako biste bezbedno stigi do odredišta – bez muke, potpuno bezbrižni. * Sve prikazane brojke su privremene, do konačne WLTP homologacije."

Plug-in Hybrid možete napuniti na kućnom izvoru napajanja (10 A) za približno 6,5 sati, čineći tako punjenje preko noći praktičnim i, u mnogim slučajevima, ekonomičnim. Za optimalnu brzinu i sigurnost, uz kombinaciju posebnog kabla i zidne kutije punjača, baterija će se potpuno napuniti za oko 2,5 sata.

Plug-in hibridi su ekonomični. Sa potpuno napunjenom baterijom, plug-in hibrid može da pređe do 100 km sa samo jednim litrom goriva. Niske emisije CO2 plug-in hibrida često donose popust na takse za puteve i službena vozila, kao i oslobađanje od naknada za ulazak u centar grada. A, zbog manjeg habanja delova kao što su kočione pločice i diskovi, i njihovo održavanje može biti još jeftinije.

"Toyotine plug-in hibridne baterije su projektovane tako da traju koliko i vozilo. Da biste bili još bezbrižniji, svaka baterija ima garanciju od 5 godina/100.000 km, koja – uz godišnji Hybrid Health Check pregled – produžava garanciju na baterije do 10 godina. Kada baterija dođe do kraja svog radnog veka, naš program vraćanja baterije obezbeđuje da se sa njom postupa bezbedno i odgovorno. * Šta pre nastupi"
Pionir ekologije
PRIMER ODRŽIVOSTI
Nova Toyota C-HR misli se na ekološku održivost, pre svega povećanom upotrebom recikliranih i materijala neanimalnog porekla, kao i smanjenjem emisije ugljenika uštedom na težini vozila i uz nove proizvodne procese.

MATERIJALI NEANIMALNOG POREKLA

Nova Toyota C-HR uvodi upotrebu novog materijala neanimalnog porekla kao alternativu za kožu koja služi za presvlake upravljača i elemente sedišta.

UPOTREBA RECIKLIRANE PLASTIKE

"U poređenju sa prethodnikom, novi automobil ima duplo više reciklirane plastike koja se koristi za proizvodnju preko 100 različitih delova. To se, na primer, odnosi na novu tkaninu za presvlake sedišta koja je napravljena od recikliranih PET boca*. *Dostupno za neke pakete opreme."

LAKA KONSTRUKCIJA

Težina je smanjena zahvaljujući dizajnu, uključujući upotrebu čelika visoke čvrstoće. Novi panoramski krov je takođe lakši. Poseduje napredne premaze koji zadržavaju toplotu zimi i sprečavaju pregrevanje leti.