1. Resources
  2. Terms of Use
Odaberite

Pravila korišćenja Toyota sajta

Pristupom i korišćenjem Toyota sajta prihvatate ovaj pravilnik bez ograničenja I uslova. Vaš pristup Toyota sajtu je zato predmet ovog pravilnika, kao i svih primenjivih zakona. 

Sva prava zadržana; Copyright © Toyota Srbija d.o.o.

Sadržaj

Toyota sajt sadrži informacije o Toyota proizvodima i Toyota promotivnom programu. Toyota proizvodi opisani na ovom sajtu su u ponudi za prodaju samo u Republici Srbiji kod ovlašćenih Toyota partenra. Promotivni programi opisani na ovom sajtu dostupni su samo u navedenim periodima kod ovlašćenih Toyota partenra.

Svi podaci prikazani na ovom sajtu su samo informativnog karaktera. Ovaj sajt ne treba koristiti kao zamenu za informacije koje su vam dostupne kod ovlašćenih Toyota partnera. Informacije na ovom sajtu nisu pravno obavezujuće i ne predstavljaju ponudu za prodaju. 

Iako Toyota Srbija d.o.o. čini sve napore kako bi informacije na ovom sajtu bile ispravne, tačnost se ne može garantovati i Toyota Srbija d.o.o. ne preuzima odgovornost za tačnost, potpunost ili autentičnost bilo koje informacije na ovom sajtu. Ovaj sajt, sve informacije i materijali sadržani ovde su „onakvi kakvi jesu“ bez garancija bilo koje vrste. 

Toyota Srbija d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vreme i bez najave menja podatke o modelima, opremi, specifikacijama i dostupnosti.

Cene Toyota proizvoda

Informacije o cenama sadržane ili obezbeđene preko ovog Toyota sajta su samo informativnog karaktera i ne sadrže ponudu za prodaju Toyota proizvoda, niti su obaveza ovlašćenih Toyota partenra. Kupovina bilo kog Toyota proizvoda predmet je uslova individualnog prodajnog ugovora.

Korišćenje "Cookie" tehnologije

Toyota Srbija d.o.o. koristi kolačiće („cookie“ tehnologiju) za praćenje puta kojim dolazite do Toyota stranica za lakše praćenje rada korisnika na ovim stranicama I kako bismo mogli da ocenimo I unapredimo Toyota stranice, kako bi vam bile od veće pomoći.  Toyota Srbija d.o.o. preko ove tehnologije ne registruje informacije o individualnim korisnicima, tako da se informacije o vama lično neće zadržati ili koristiti. Molimo imajte u vidu da možete podesiti vaš pretraživač da ne prihvata kolačiće ili da vas upozori ako se kolačići šalju.

Konfigurator automobila je alat za pomoć koji promoviše TOYOTINE proizvode. Informacije date preko konfiguratora automobila su samo informativnog karaktera. TME ne garantuje za tačnost, potpunost ili autentičnost slika ili predstavljanja TOYOTA proizvoda prikazanih u konfiguratoru automobila u odnosu na slike ili predstavljanje TOYOTINIH proizvoda u stvarnosti.

Svi lični podaci koje date TME-u preko TOYOTA sajta, koristiće se samo od strane TOYOTE u cilju poboljšanja usluge TOYOTE prema vama, uključujući i marketinške svrhe. TME čini sve što je u njenoj moći kako bi obezbedila sigurno prikupljanje, prenos i spremanje ličnih podataka, a u skladu sa prirodom takvih podataka i važećim evropskim zakonima o zaštiti podataka. TME neće prenositi vaše lične podatke trećim licima, osim onih u sastavu Toyotine mreže distribucije. U svako vreme imate pravo da pristupite, izmenite i koristite lične podatke. 

TME zna prirodu internet veb strana kao medijuma koji koriste pojedinci kako bi dobili povratnu informaciju ili uneli podatke u vezi sa TOYOTA sajtom i preduzeće sve razumne mere kako bi to uzela u obzir kada je prikladno i korisno. TME ne preuzima odgovornost ili pravnu obavezu za bilo šta što je u vezi sa takvim unosom podataka i zadržava pravo da ukloni takav unos sa sajta bez opravdanja ili najave.

Sav sadržaj ovog sajta je zaštićen pravima o industrijskom i intelektualnom vlasništvu. Informacije, tekst, slike ili grafike sadržane na ovom sajtu možete koristiti samo za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu i ne smete ih reprodukovati, prepravljati, prenositi, licencirati ili objaviti, u celosti ili u delovima, u bilo koje svrhe, osim za gledanje, bez prethodne pismene saglasnosti TME.

TME je upoznat sa prirodom Internet veb strana kao medijuma za pružanje informacija i dopušta pojedincima da reprodukuju slike sa Toyota sajta uz zahtev upućen administratoru TOYOTA sajta na e-mail info@toyota.rs. Za vašu informaciju, kriterijumi po kojima se vaš zahtev odobrava su, između ostalih, sledeći:

- Sajt je neprofitabilan.

- Sajt daje pozitivnu sliku o Toyota brandu i Toyotinim proizvodima.

- Sajt ne sadrži nepristojne ili nelegalne materijale.

- Slike ostaju nepromenjene (nema dodatnog teksta na slikama, nije korišćeno retuširanje fotografija, promena boja ili deformacija, itd.).

- Mogu se reprodukovati samo slike koje predstavljaju proizvode napravljene od strane Toyote. Raspored i vizuelni izgled Toyota sajta se ne može reprodukovati.

- Broj slika koje se reprodukuju je razuman i u skladu je sa sadržajem sajta kluba obožavalaca.

- Vlasnik autorskih prava je naznačen kao: 'Copyright © Toyota Srbija d.o.o.'. 

- Izvor slika je naznačen linkom na Toyota sajt.

- Korišćenjem slika, pojedinci ili organizacije prihvataju uslov da ih kontaktira TME, kako bi bio postavljen link sa Toyota sajta na njihov sajt.

- Upozorenje o autorskim pravima, industrijskom i intelektualnom vlasništvu

- Prezentacija i sav sadržaj ovog sajta (uključujući kod vebsajta) su zaštićeni pravima o industrijskom i intelektualnom vlasništvu. Informacije, tekst, slike, kod ili grafike sadržane na ovom sajtu možete koristiti samo za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu i ne smete ih reprodukovati, prepravljati, prenositi, licencirati ili objaviti, u celosti ili u delovima, u bilo koje svrhe, osim za gledanje, bez prethodne pismene saglasnosti TME.

Sve trgovačke marke, znakovi i servisni znakovi prikazani na ovom sajtu su vlasništvo Toyota Motor Corporation, TME ili trećih strana. Zabranjeno vam je da ih koristite, trajno downloadujete, kopirate ili distribuirate na bilo koji način bez pismenog dopuštenja Toyota Motor Corporation, TME ili trećih strana, u slučaju da postoje.

TOYOTA sajt može sadržati hiper linkove na druge internet sajtove, koji su potpuno nezavisni od ovog sajta. TME ne garantuje za tačnost, potpunost ili autentičnost informacija sadržanih u bilo kom od takvih linkova ili drugih internet sajtova i pristup bilo kom internet sajtu preko linka na TOYOTA sajtu je vaš lični rizik.

TME izričito ne preuzima bilo kakvu zakonsku odgovornost za direktnu, indirektnu, nenamernu, posledičnu ili posebnu štetu koja je nastala na bilo koji način povezan sa vašim pristupom TOYOTA sajtu, uključujući bilo koji gubitak ili štetu uzrokovanu virusima koji su zahvatili vašu računarsku opremu ili vaše oslanjanje na informacije dobijene putem TOYOTA sajta. 

TME zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira ovaj pravilnik, prema potrebi, i ovime vas pozivamo da posetite ovu stranu i proverite pravilnik svaki put kada posećujete ovaj sajt.

Davanjem komentara na ovom TOYOTA sajtu prihvatate da TOYOTA zadržava diskreciono pravo da promeni, stavi besplatno ili ne stavi primljene komentare na ovaj TOYOTA sajt. TOYOTA ne preuzima bilo kakvu zakonsku odgovornost u vezi sa sadržajem poruka objavljenih na ovom TOYOTA sajtu.

Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova (neka prikazana vozila mogu da sadrže opremu koja nije deo standardne opreme; pogledajte cenovnik i specifikacije opreme za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu da se dobiju od ovlašćenog partnera Toyote. Navedene cene su informativnog karaktera. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Cene dodatne opreme su preporučene cene, za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote.