1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
 3. Mobility
Odaberite

Zamislite svet bez ograničenja

Kada ste slobodni da se krećete, sve je moguće. Zato radimo na stvaranju sveta u kome se svako može slobodno kretati. Zbog toga smo u partnerstvu sa Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama 2018-2024. I tbog toga ćemo na Olimpijadi u Parizu 2024. godine prikazati ogroman broj novih rešenja za mobilnost.

To uključuje tehnologija humanoidnog robota za podršku ljudima koji se ne mogu lako kretati sami. Tu je i i-Ride, potpuno električno vozilo dizajnirano za korisnike invalidskih kolica koje unosi više zabave u mobilnost. A, tu je i Kinto, koji nudi besprekorno iskustvo drugačijeg načina transporta, od deljenja do pretplate na automobil.
 • C+Walk T

  Električni, kompaktni i lak za manevrisanje, elegantni C+Valk T konstruisan  je da pomogne putnicima kako bi se lakše i bezbednije kretali kroz grad. Bez obzira da li stojite, sedite ili ste u invalidskim kolicima, ovo ekološko električno vozilo na baterije uvek je spremno za put kako bi kretanje bilo zabavno za sve.

 • Human Support Robot

  Toyotin robot za podršku ljudima pomera granice mobilnosti pomažući onima koji se oslanjaju na svakodnevnu pomoć da žive nezavisnije. Može da se kreće autonomno, i neumorno će izvršavati različite glasovne zahteve i komande tableta, kako to od njega zahteva čovek.

 • Accessible People Mover

  Još jedan od načina na koji težimo da idemo preko nulte granice jeste da pomognemo onima čija je sposobnost kretanja ograničena. Accessible People Mover je razvijen da omogući starijim osobama i osobama sa invaliditetom, kao i trudnicama i porodicama sa malom decom, da se ukrcaju u javni prevoz i uživaju u  više slobode.

 • i-Ride

  Ovo je i-Ride, genijalan električni automobil pristupačan za smeštaj invalidskih kolica, kojim se jednostavno upravlja pomoću džojstika. Njegov jedinstveni raspored sedišta i automatizovane funkcije vožnje pružaju bolju mobilnost i bezbrižnost za korisnike.

 • i-Road

  Briljantna, inovativna tehnologija „aktivnog naginjanja“ omogućava Toyotinom i-Road-u da bude intuitivan i zabavan za vožnju, a istovremeno pruža bolji pristup svim delovima grada. Istovremeno, pridonosi u smanjenju saobraćaja i zagađenja.

 • T-HR3

  Kao još jedan robot sa posebnom misijom, T-HR3 je humanoidni uređaj koji osim što je zabavan, ima i ozbiljnu svrhu. Preciznim oponašanjem pokreta, T-HR3 je u stanju da pomogne lekarima i njihovim pacijentima omogućavajući procedure na daljinu, uključujući i situacije koje su opasne po život.

 • E-Care

  Dodatnu slobodu kretanja pruža Toyota E-Care, koja nudi virtuelne kontrole i lekarske preglede onima sa umanjenim mogućnostima kretanja, tako što odlaze tamo gde i kad im je najpovoljnije.

 • Kinto

  Kinto ide i dalje od koncepta nulte granice. To je objedinjeno rešenje za sve vidove mobilnosti. Od deljenja automobila do javnog prevoza, od vožnje do praktičnih mogućnosti pretplate na automobil, Kinto nudi neprevaziđeno iskustvo mobilnosti do i sa bilo kog mesta.

BEYOND ZERO

Saznajte više

NE SAMO EMISIJA

Saznajte više

VIŠE OD OČEKIVANJA

Saznajte više

DALJE OD PREPREKA

Saznajte više