1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
 3. Emissions
Odaberite

NE SAMO EMISIJA

Prošlo je 25 godina od kada smo uveli elektrifikovanu tehnologiju i predstavili Toyotu Prius. Nastavili smo da se trudimo u ovoj areni i nećemo biti srećni sve dok svaki kupac ne bude imao pravo rešenje za sebe i našu planetu. To znači da sada imamo veliki izbor elektrifikovanih pogonskih rešenja – hibride, plag-in hibridna električna vozila (PHEV), električna vozila na baterije (BEV) i vozila na vodonik. Naš cilj sada nije samo da dostignemo nultu emisiju, već da odemo i dalje. Da stvorimo vozila koja imaju pozitivan uticaj - vozila kao što je Mirai na vodonik koji u vožnji emituje samo vodu i čist vazduh.
 • Hybrid and Plug-Hybrid

  Prešli smo dug put od legendarne Toyote Prius, prvog hibridnog vozila na svetu koji se serijski proizvodi. Do danas, naše znanje je tokom 25 godina omogućilo milione hibrida na putevima. Ovi hibridi visokih performansi mogu provesti do 70% svog vremena u električnom režimu vožnje bez emisija. A godine koje dolaze doneće još veći napredak.

 • Toyota bZ

  Gama Toyota bZ je porodica električnih modela sledeće generacije na baterije koji prevazilaze nultu granicu. Prvi od ovih potpuno električnih automobila ima i druge inovacije, uz tehnologiju elektronskog upravljanja  i punjenja solarnih panela.

 • Mirai

  Snaga vodonika oličena je u modelu Toyota Mirai. Ovo je prvi serijski proizveden automobil na vodonik u svetu, i već je u svojoj drugoj generaciji. Mirai je automobil koji već prelazi nultu granicu. Emitujući samo čistu vodu, ne samo da nema emisija, već i pročišćava vazduh dok se vozite.

BEYOND ZERO

Saznajte više

PREVAZILAZIMO OGRANIČENJA

Saznajte više

VIŠE OD OČEKIVANJA

Saznajte više

DALJE OD PREPREKA

Saznajte više