1. Owners
 2. MyT App
Odaberite

MyT povezane usluge

Život počinje kada se povežete
Bilo da ste u vozilu ili van njega, možete da imate potpunu kontrolu nad svojom Toyotom pomoću aplikacije MyT, potpuno novog paketa povezanih usluga dostupnih preko My aplikacije za pametne telefone i MyT multimedije na ekranu instrument table — osmišljenih da učine vožnju bezbednijom i zabavnijom.


MyT aplikacija

Zadržite kontrolu nad svojom Toyotom preko svog pametnog telefona. Koristeći MyT aplikaciju na pametnom telefonu, gde god da idete, možete da komunicirate sa svojim automobilom. Planirajte putovanja od kuće, pronađite svoj automobil, optimizujte vožnju, primajte podatke o vožnji i obaveštenja o servisnom održavanju.*

*Sve funkcije nisu dostupne na našim tržištima. Molimo vas da se obratite Toyotinom prodavcu za detaljnije informacije.
 •  

  Hibridno učenje

  U MyT aplikaciji, Hybrid Coaching vam daje prilagođeno podučavanje o tome kako možete da poboljšate  hibridnu vožnju na osnovu vaših prethodnih putovanja. Tako možete maksimalno iskoristiti EV režim da biste smanjili potrošnju goriva i minimizirali uticaj na životnu sredinu.

 •  

  Funkcije daljinskog upravljanja 

  Pratite stanje baterije u automobilu i pomoću daljinskog upravljanja zakažite punjenje u vreme koje vam odgovara. Koristite daljinsku kontrolu klima uređaja kako biste lako odmrzli svoj automobil u zimskim mesecima, ili da unapred podesite željenu temperaturu u kabini pre putovanja – sve uz jednostavno korišćenje pametnog telefona.

Dodatne funkcije aplikacije MyT

Pronađi moj auto

Nije važno koliko dugo ste bili odsutni. Uz pomoć Google mapa, preko MyT mobilne aplikacije, funkcija Find My Car vam pomaže da locirate svoju Toyotu gde god da je parkirana, a istovremeno vam omogućava da delite njenu lokaciju sa porodicom i prijateljima.

Deli sa automobilom

Jednostavan način da planirate svoja putovanja. Planirajte i podelite putovanje automobilom iz udobnosti svog doma ili dok ste u pokretu, sve uz mobilnu aplikaciju MyT, a zatim pošaljite lokaciju direktno svojoj Toyoti, za bezbrižan početak putovanja.

Od automobila do vrata

Besprekorna navigacija od vrata automobila do kućnog praga. Automatski delite uputstva do odredišta između MyT multimedije, Toyotinog satelitskog sistema i svog mobilnog telefona, i to u onim trenucima kada poslednji deo svog putovanja prelazite pešice.

Analitika vožnje

Preuzmite kontrolu nad istorijom putovanja. Aplikacija MyT funkcioniše kao beležnik podataka o automobilu, omogućavajući vam da preuzmete podatke o prethodnoj vožnji, uključujući brzinu, ubrzanje i kilometražu, za praktičnu analizu poslovnih i privatnih putovanja.

Podsetnik za servisne termine

Nikada više ne propustite servis. MyT vam pomaže da vaša Toyota radi na najbolji način, uz podsetnike o održavanju na osnovu stvarne kilometraže vašeg vozila, tako da nikada više nećete propustiti servis.

Pomoćnik u slučaju nezgode

Šaljite upozorenja u slučaju nesreće. Senzori vaše Toyote registruju sve udarce ili sudare koji se dešavaju dok se vozilo kreće ili miruje. Koristeći MyT aplikaciju, možete da pozovete lokalnog Toyotinog prodavca ili zatražite šlep vozilo, kao i da obavestite svoju porodicu ili prijatelje u slučaju nesreće. Takođe, podacima možete dodati fotografije o nesreći da biste olakšali postupak potraživanja od osiguranja.

Svetla upozorenja

Vozite bezbednije uz bolje sporazumevanje sa drugima. Upoznajte se sa našim jednostavnim objašnjenjem šta znače različita svetla upozorenja u vašem vozilu, kao i sa nivoom hitnosti i sledećim mogućim koracima koje bi trebalo da preduzmete.

Nivo goriva

Održavajte dovoljan nivo goriva u automobilu. Gde god da se nalazite, možete daljinski proveriti nivo goriva u vašoj Toyoti pomoću aplikacije MyT. Tako možete da planirate sva potrebna zaustavljanja radi dosipanja goriva pre putovanja.

Servis i održavanje

Jednostavan i pregledan način servisiranja. Održavajte svoju Toyotu u optimalnom stanju - zakažite servis onlajn u nekoliko jednostavnih koraka u aplikaciji MyT, imajte u vidu predstojeći servis, i pratite istoriju održavanja svoje Toyote sa pregledom prethodnih radnji izvršenih na vozilu.

Označi moju lokaciju

Pomažemo vam da pronađete svoje vozilo. Čak i ako vaš automobil nije povezan, možete da označite svoju lokaciju da biste lakše pronašli put kada se vraćate do svog vozila.

Kliknite ovde za sve uslove odricanja od odgovornosti

Kliknite ispod za preuzimanje aplikacije MyT.

app store google play store

 

MyT multimedija

Intuitivni sistem za navigaciju i zabavu u automobilu. MyT multimedia obezbeđuje navigaciju u realnom vremenu, upozorenje na kamere za kontrolu brzine, obaveštenja o benzinskim pumpama, kao i POI (zanimljive lokacije). MyT multimedia takođe uključuje podršku za aplikacije Apple CarPlay i Android Auto, koje vam omogućavaju da se povežete, puštate muziku i koristite omiljene aplikacije za pametne telefone na displeju instrument table.
 •  

  Informacije o saobraćaju u realnom vremenu

  Izračunava vašu rutu na osnovu saobraćaja u realnom vremenu.
  Uvek budite informisani o saobraćajnoj situaciji na putu do odredišta. Vaš navigacioni sistem u automobilu će se prilagoditi događajima i predložiti alternativne pravce koje odgovaraju vašim željama. 

 •  

  Zanimljive lokacije

  Bez obzira na vaša interesovanja, pronađite zanimljive lokacije brže uz pomoć POI usluge.
  Uz naš intuitivni POI sistem koji pokreće Google, uvek ćete pronaći najnovija obaveštenja o tome šta je dostupno u vašoj blizini.

Dodatne funkcije aplikacije MyT

Upozorenje na kamere za kontrolu brzine

Obaveštenja o kamerama za brzinu na osnovu zajedničkog deljenja. Nikada vas više neće uhvatiti kamera za kontrolu brzine. Sa našom tehnologijom, Coyote i Cyclops, uvek ćete znati kada se približavate kameri za kontrolu brzine, a možete čak i podržati zajednicu tako što ćete prijaviti novu kameru.

Benzinske stanice

Sipanje goriva nikada nije bilo lakše. Pronađite benzinske pumpe na osnovu vaših želja i potreba – bilo da je to cena ili određena kompanija čiju karticu za gorivo imate. Možete odabrati da punite i na svom odredištu, na putu ili gde god je to najbliže vašoj trenutnoj lokaciji.

Google Street View

Znajte šta tražite pre nego što stignete tamo. Pomoću Google Street View-a možete da vidite prikaz svoje krajnje destinacije u opsegu od 360 stepeni, tako da možete da vizuelizujete lokaciju i lakše je pronađete.

Parking

Pronađite parkiralište u blizini, na odredištu ili ruti. Izaberite u skladu sa cenom, parking kompanijom ili udaljenošću od vaše ternutne lokacije.

Integracija pametnog telefona

Funkcioniše sa podrškom za Apple CarPlay i Android Auto. Ostanite povezani dok ste u Toyoti uz aplikacije Apple CarPlay i Android Auto. Možete da povežete svoj pametni telefon, puštate muziku i koristite svoje omiljene aplikacije za pametne telefone na displeju instrument table.