1. Owners
  2. Connected Services
  3. MyT legal notice
Odaberite

MyToyota odricanje od odgovornosti

1. Imajte na umu da su ovde prikazane funkcije daljinske kontrole date samo u svrhu ilustracije. Molimo vas da se obratite Toyota prodavcu za informacije koje funkcije su dostupne u vašoj zemlji.

2. Neke funkcije zavise od modela. Molimo vas da se obratite svom Toyota prodavcu za informacije koje su funkcije dostupne na vašem modelu.

3. Imajte na umu da funkcije daljinskog upravljanja klima uređajem možda nisu dostupne na vašem području zbog lokalnog zakonodavstva. Molimo vas da se obratite Toyota prodavcu za informacije koje su funkcije dostupne u vašoj zemlji.

4. Kada koristite usluge daljinskog upravljanja klima uređajem, molimo vas da se uverite da:

  • Vozilo bude u potpunosti imobilizovano, i da ste proverili sigurnost u okruženju vozila. Proverite da li u vozilu nema ljudi ili životinja.
  • Ne upravljajte sistemom ako je hauba otvorena ili kada je vozilo parkirano u zatvorenom prostoru bez ventilacije.
  • Koristite ovu uslugu samo po potrebi. Molimo vas da poštujete okruženje i minimizirate bilo kakvu prekomernu buku ili zagađenje vazduha.

Uvek poštujte lokalne i nacionalne zakone koji bi mogli da ograniče upotrebu ovih usluga u vašoj blizini (na primer: u nekim regionima ova usluga može biti dozvoljena samo za električna vozila ili na privatnim putevima).