1. New Cars
 2. Garancija i pomoć
Odaberite

RAV4 PHEV Style

SUV 5 vrata

RAV4 PHEV - Style - SUV 5 vrata
Od
68.800 €
 • LED zadnja svetlosna traka
 • Srebrni umetak na vratima prtljažnika
 • Daljinsko otvaranje pomoću ključa
 • Daljinsko otvaranje vrata prtljažnika iz kabine
2.5 priključni hibrid (PHEV)
10 GODINA ILI 185.000 KM
RAV4 PHEV - Style - SUV 5 vrata
Platinum Pearl White with Attitude Black roof (2PS

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr

Garancija

Svaka Toyota se odlikuje izuzetnom kvalitetom, trajnošću i pouzdanošću. Kako bismo osigurali bezbrižnost, nudimo standardno 3-godišnje osiguranje za sva vozila te do 10 godina produžene brige za hibridnu bateriju na našim hibridima. Naša sveobuhvatna produžena garancija pruža potpunu bezbrižnost tokom dodatnih 12 ili 24 mjeseci.

Bezbednost

OSEĆAJTE SE SIGURNO SA TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu pomoći vozaču sasvim novo značenje.

VAZDUŠNI JASTUCI SU POZICIONIRANI KROZ CELU KABINU

Sedam SRS vazdušnih jastuka ugrađeno je u unutrašnjost vozila, čime se obezbeđuje da u slučaju sudara svaki putnik u automobilu bude dobro zaštićen.

Servis

Naša vozila izrađena su kako bi pružila godine pouzdane i bezbrižne vožnje. Ipak, moguće su situacije u kojima će vam biti neophodna pomoć, bez obzira da li se radi o mehaničkom kvaru, nezgodi ili problemu sa pneumaticima. Imajući u vidu našu posvećenost kupcima, svako novo vozilo ima petogodišnju Toyotinu Eurocare pomoć na putu, čime vam omogućavamo da brzo i bezbrižno nastavite put.

Kontakt podaci

 • U Srbiji

  0800 200 987

 • U inostranstvu

  +381 11 20 90 987

Popravke

Nesreće se mogu dogoditi i najpažljivijim vozačima. Srećom, bez obzira na veličinu oštećenja, možete se osloniti na pouzdanu mrežu ovlašćenih Toyota partnera. Naše obučeno osoblje je predano pružanju kompletne usluge kako bi vratili vašu Toyotu u prvobitno stanje.

Kontakt podaci
 • U Srbiji: 0800 200 987

 • U inostranstvu: +381 11 20 90 987