1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

RAV4 PHEV Executive

SUV 5 vrata

RAV4 PHEV - Executive - SUV 5 vrata
Od
58.800 €
63.300 €
2.5 priključni hibrid (PHEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


RAV4 PLUG-IN Hybrid Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Spoljašnjost

  Spoljni izgled

  RAV4 Plug-in Hybrid je željan vožnje i dizajniran da se ističe. Spajajući robustan izgled istinskog SUV-a sa oštrim, dinamičnim stilom, RAV4 Plug-in Hybrid se odlikuje elegantnim, urbanim izgledom. Ispod njegovog sofisticiranog dizajna, dvostruki izvori energije, koje isporučuju naša hibridna tehnologija četvrte generacije i litijum-jonska baterija velikog kapaciteta, omogućavaju vam da uživate u trenutnom ubrzanju i dometu koji je vodeći u klasi.

 • Trenutna snaga, nenadmašna ekonomičnost

  "Najniža emisija CO₂ u klasi (22 g/km) i potrošnja goriva (1,0 l/100 km) pokazuju da je ekonomičnost Toyote RAV4 Plug-in Hybrid u skladu sa njegovim vrhunskim performansama. Nova litijum-jonska baterija snage 18,1 kW omogućava putovanje do 65 km* na čisti EV pogon, dok ugrađeni punjač snage 6,6 kW obezbeđuje potpuno punjenje baterije za 2,5 sata."

 • Prefinjen i povezan

  Elegantna kabina RAV4 Plug-in Hybrida pruža idealne uslove za tihe performanse do kojih stiže bez napora. Sportska kožna sedišta i veliki panoramski krov obezbeđuju putovanje u prostranoj, prefinjenoj kabini koja je ujedno prozračna i udobna, dok prtljažnik zapremine 500 l pruža praktičan tovarni prostor sa minimalno primetnom baterijom. Od hed-ap displeja i JBL Premium audio sistema sa devet zvučnika, do bežičnog punjenja i utičnicom 230 V smeštenom u prtljažniku, prefinjeni enterijer RAV4 Plug-in Hybrida pruža beskompromisnu ​​udobnost i praktičnost.

 • Spreman u svakoj prilici

  Za lak pristup zabavi u automobilu i radi povezivanja, intuitivna kontrolna tabla ima ekran dijagonale devet inča, osetljiva je na dodir, sa našim najnovijim multimedijalnim sistemom i mogućnostima za integraciju pametnog telefona. Pored aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™ za upravljanje muzikom, pozivima i još mnogo toga, MyT aplikacija za pametne telefone omogućava vam i da proverite nivo baterije, zakažete vreme punjenja, odmrzavanje prednjih i zadnjih prozora, pa čak i da prethodno rashladite ili zagrejete kabinu RAV4 Plug-in Hybrida.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite