1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Sedan Luna

Sedan

Corolla Sedan - Luna - Sedan
Od
22.990 €
25.690 €
1.5 benzin

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Corolla Sedan Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  Stil koji se izdvaja

  Savremena spoljašnjost je obogaćena mnogim jedinstvenim detaljima, uključujući Led svetla, rešetke prednje maske u crnoj piano boji, dodacima od hroma i aluminijumskim naplacima od 18 inča u dve nijanse boje. Sa novom Corollom Sedan izdvojićete se zbog svih tih detalja.

 • Performanse na koje se možete osloniti

  Nova Corolla Sedan pruža iskustvo u vožnji koje nikada nećete zaboraviti. Novi benzinski hibridni 1,8 l motor (2ZR-FXE) je uzbudljiv koliko i ekonomičan. I, kao alternativa, tu je i naš napredni motor 1,6 . Valvematic.

 • AUTOMOBIL ZA GRAD - I DALJE

  Corolla Sedan pruža odličnu preglednost puta i impresivnu okretnost - čineći ga savršenim automobilom za bolo okji gradski centar. Sa ukupnom dužinom od 4,63 m i punim krugom okretanja od samo 10,8 m, moći ćete da parkirate na uskim parkinzima i bezbedno manevrište na malom prostoru.

 • Spreman, čak I ako vi niste

  Toyota Safety Sense čini vas bezbrižnim u svim situacijama. Sada, uz pridodata inteligentna rešenja, Corolla Sedan može da vam pomogne još više - pružajući svim učesnicima u saobraćaju veći stepen bezbednosti. Na primer, tako što sistem za upozorenje na mogućnost sudara detektuje dvotočkaše danju, kao i pešake noću.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite