Konfigurišite svoj Toyota C-HR
Cenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote

Toyota C‑HR

HYBRID DOSTUPAN

Ostavite uobičajeno iza sebe

Od 24.300 €
Potrošnja Od 3,8 l/100 km
Emisije Od 86 g/km
 • Budite izuzetak

  Nova Toyota C-HR spaja oštar, dinamičan stil sa zanimljivim krivama i širokom pozicijom. Rezultat? Spoljašnji dizajn koji odaje utisak da se auto kreće, čak i kada stoji.

 • Besprekorne performanse hibrida

  Angažovan, dinamičan i izuzetno efikasan - to je viši nivo Hybridnog iskustva. I uz izbor tri različita pogona, uživaćete u ultra-mirnoj vožnji bez obzira na sve. Ali ako vas zanima snaga, 2,0 litarski Hybrid Dynaic Force (M20-FXS) pogon je ima sasvim dovoljno.

 • SUV kao stvoren za grad

  Toyota C-HR je dizajnirana imajući na umu grad - njeno spretno kretanje i impresivna moć manevrisanja je čine čudom u gradskoj gužvi. Sa manje od 4,4 metara dužine i punim krugom okretanja od samo 10,4 metara, moći ćete da se provučete kroz gradsku gužvu bez muke.

 • Kompromis nije vaš stil

  Ohrabrujuće je znati da vaša Toyota uvek pazi na vas. Sa pametnim karakteristikama koja vam pomažu u raznim vozačkim situacijama, kao što je Monitor mrtvog ugla (Blind Spot Monitor) i Sistem ranog upozorenja protiv sudara (Pre-Collision System) sa Detektorom pešaka (Pedestrian Detection), možete biti mirni znajući da ste vi, vaši putnici i ostali korisnici u saobraćaju uvek bezbedni.

  Pregledajte sigurnosne karakteristike >

Promenite perspektivu

U svetu prepunom običnog- budite izuzetak, narušite pravila i verujte u vrednost izuzetnog. Toyota C-HR svojim oštrim dizajnom zrači dinamičnošču dok poseduje izuzetnu snagu i neverovatan karakter SUV-a. Uživajte u avanturama sa novom Toyotom C-HR.

Put je vaš

Sa izvajanim, ugaonim eksterijerom Toyota C-HR ima jedinstvenu siluetu. Njena širina i progresivni stil joj daju duh dinamizma dok boje vrhunskog kvaliteta okreću glave i daju Toyoti C-HR neuobičajeni stav.

 • Vreme je da probudite grad

  U svetu prepunom običnog, budite izuzetak. Narušite pravila, odbacite stege i verujte u vrednost izuzetnog. Nova Toyota C-HR predstavlja upravo to. Ona je moderan kupe savremenog i oštrog dizajna, koji zrači dinamičnošću, i kompaktne siluete koja je simbol urbanog stila. Ona poseduje impozantnu pojavu, izuzetnu snagu i neverovatan karakter SUV-a. Prihvatite svoju izuzetnost, živite u skladu sa sobom i uživajte u avanturama koje su pred vama.

 • Uživajte u trenutku

  Primećujete dizajn i imate sluha za muziku, zbog toga je nova Toyota C-HR dizajnirana kako bi očarala vaša čula. Udobna i komforna sedišta sa motivima dijamanta koji daju dozu sofisticiranosti, kao i JBL zvučni sistem koji je stvoren da bi se u njemu uživalo.

 • Put je vaš

  Novi nivo Hybrid iskustva je već stigao. Uz momentalnu snagu, reaktivno ubrzanje i odličnu efikasnost, ovo je Hybrid koji prkosi tradiciji. Vožnjom koja nameće autoritet, Toyota C-HR je urbani SUV koji osvaja svaki put, i to čini sa stilom.

Ostavite utisak

Pojavite se u velikom stilu, neka se za vama okreću. Vaš stav se ogleda u vašem automobilu: izuzetan stil koji zrači samopouzdanjem i nekonvencionalnošću. Zakoračite u luksuznu unutrašnjost, zgrabite volan i krenite u novu avanturu. Toyota C-HR je kompletan gradski SUV, spolja i iznutra.

Besprekorne performanse

Besprekorne performanse

Dinamična i izuzetno efikasna, uz svoje neverovatno ubrzanje čini preticanje lakim, a uz lakoću upravljanja, lako savladava svaki put. Dobrodošli na novi nivo Hybrid iskustva.

Konfigurišite vašu Toyotu C-HR
Zadovoljite svoja čula

Zadovoljite svoja čula

Unutrašnjost je izrađena od materijala prijatnih na dodir u kombinaciji sa crnim sjajnim komponentama, kako dan odmiče i pada mrak, atmosfera se menja i vi ste okruženi ugodno plavom svetlošću ambijentalnog osvetljenja.

Mi brinemo o bezbednosti, vaše je da uživate

Mi brinemo o bezbednosti, vaše je da uživate

Ohrabrujuće je znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijih tehnologija na tržištu. Dok vi uživate u životu, Toyota C-HR brine o vašoj bezbednosti.

Pregledajte sigurnosne karakteristike

Više o Toyota C-HR

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.