1. Discover Toyota
 2. Naši brendovi i usluge
 3. Toyota Gazoo Racing
 4. WRC
 5. gr models
Odaberite

Toyota GR modeli

Čistokrvni sportski automobili rođeni na trkačkim stazama
Za vozače koji vole da voze. Toyota GR serija je gama istinskih sportskih automobila su oličenje znanja i tehnologije porodicee TOYOTA GAZOO Racing. Otkrijte zabavu u svakoj vožnji.

Pravi spoj za trke i puteve

Više od šest decenija Toyota je pomerala granice svojih automobila i ljudi u automobilskom sportu kako bi napravila još bolje automobile.

GR serija je oličenje ove filozofije. Pravi sportski automobili izgrađeni na znanju i tehnologiji i iskovanim u konkurenciji, spremni su da pruže vrhunsko uzbuđenje i zabavu za vozače u svakodnevnoj vožnji.

Osećaj čistokrvnog sportskog automobila

GR modeli su pravi sportski automobili rođeni da pokrenu 'vaku-doki'. To je uzbuđenje koje ubrzava puls i pokreće vas od trenutka kada sednete u automobil, do trenutka kada se stopite sa njim.

Precizno. Odmereno. Zabava u vožnji. Priroda ovih automobila nije da idu od tačke A do tačke B, već da se osećate puni životnog elana. Sportski automobili koje iznova želite da vozite.

 

Upoznajte GR gamu modela

GR serija je razvijena uz pomoć znanja i tehnologija nastalih za potrebe automobilskog sporta.

 • GR86. To je GR osećaj.

  GR86 je rođen sa jednim ciljem: da pruži čistu zabavu u vožnji. Prateći dugu liniju Toyotinih sportskih automobila sa motorom smeštenim napred i zadnjim pogonom, GR86 objedinjuje aerodinamiku inspirisanu automobilskim trkama, savršenu raspodelu težine i niz rešenja za uštedu težine, sve kako bi izmamio osmeh na lice vozača u svakom trenutku.

 • GR Yaris. Bezgranično uzbuđenje.

  GR Yaris nije uobičajen hot hatch. Razvijen sa stručnjacima iz tima TOYOTA GAZOO Racing World Rally, on iz automobilskog sporta preuzima najsavremeniju tehnologiju i to znanje prenosi na put. Snažan, okretan i siguran zahvaljujući naprednom sistemu GR-FOUR 4WD, pruža beskrajno uzbuđenje.

 • GR Supra. To je taj osećaj.

  Vraćajući se posle 17 godina odsustva, kultno ime Supra je ponovo tu i predvodi GR liniju. Sa performansama koje je usavršio TOYOTA GAZOO Racing, to je sportski automobil u svom najčistijem obliku: 50/50 balans mase, pogon na zadnje točkove i moćni motori koji omogućavaju spoj snage i agilnosti i na putu i ​​na stazi.