1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Sol

Hatchback, 5 vrata

Yaris - Sol - Hatchback, 5 vrata
Od
27.900 €
1.5 hibrid (HEV) 116 hp

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Yaris Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  Dizajn koji vas pokreće.

  Novi Yaris zaustavlja vreme svojim naglašenim dizajnom koji donosi strast za životom i ljubav prema pokretu.

 • Neka svaka vožnja bude zadovoljstvo

  Izrađen na osnovu više od 20 godina iskustva, nova, laka litijum-jonska baterija novog 1,5 l benzinskog hibridnog motora, sada može da skladišti još više energije. Istovremeno, samopunjivi hibridni sistem može da prikupi još obnovljene energije, tako da ćete moći da uživate u EV režimu vožnje čak i do 80% vremena u gradskoj vožnji koristeći čistu struju i sa nultom emisijom.

 • Pojačajte performanse

  Novi Yaris nudi izbor od 3 benzinska motora : prvi zapremine 1.0 litar sa 3 cilindra, i potpuno novi zapremine 1,5 litra sa 3 cilindra, dostupan sa i bez hribida. Sa snažnim obrtnim momentom, motor od 1,5 litra neprimetno isporučuje ravnomerno, uglađeno ubrzanje . Uz odziv motora i snalažljivost u gradu, isto tako savršen je i na auto- putu.

 • Nadahnuta tehnologija

  Novi Yaris stavlja vas u središte tehnologije. Uz jedinstven dizajn i intuitivnu integraciju, možete uživati u mogućnostima povezivanja pametnog telefona preko aplikacija Apple CarPlay™ / Android Auto™. Omogućeno je takođe 3D mapiranje sa ažuriranjem u etru, savršen zvuk iz nenadmašnog zvučnog JBL sistema, kao i hed-ap dispelej dijagonale 10 inča, u punom koloru.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite