Besplatno isprobajte Toyotu
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi

Toyota GR Supra

Za taj osećaj

Od 71.900 €
 • Mešanje sportske aerodinamike sa savremenim, moćnim izgledom

  Sa svojom dugačkom haubom, kompaktnom karoserijom i dvostruko ispupčenim krovom, novi izuzetni dizajn Toyote GR Supra će sigurno uzbuditi vozače entuzijaste i ukrasti srca i zaokupiti misli ljubitelja klasičnih sportskih automobila.

 • Za osećaj

  Trolitarski, redni šestocilindrični motor Toyote GR Supra isporučuje konstantnu snagu i trenutnu reakciju. Opremljen sa turbo punjačem sa dvostrukim kolom, direktnim ubrizgavanjem goriva i varijabilnom kontrolom ventila, proizvodi 340 KS i 500 Nm obrtnog momenta za uzbudljivo ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4.3 sekunde i maksimalnu brzinu od 250 km/h.

 • Sila u sigurnosti

  Toyota GR Supra je opremljena sa Toyota Supra Safety+, nizom tehnologija koje uključuju Monitor mrtvog ugla, Sistem upozorenja za skretanje iz saobraćajne trake i Prilagodljivi tempomat sa funkcijom zaustavljanja i kretanja.

Legenda se vratila

Inspirisana sa preko 50 godina bogatog nasleđa, nova Toyota GR Supra pruža najčistije iskustvo do sada. Sa uzbudljivom mešavinom snage, kontrole i agilnosti, nudi entuzijastima krajnji izraz uživanja u vožnji.

 • Condensed extreme

  Dizajn "Condensed extreme" Toyote GR Supra direktno se odnosi na njeno pakovanje, koje se ogleda u dugačkoj haubi, kompaktnoj karoseriji i širokom stavu. Mešanjem sportske aerodinamike sa savremenim, moćnim izgledom, ističe se čistim vozačkim performansama, čak i u mirovanju.

 • Duša Supre

  Legenda među ljubiteljima sportskih automobila, posetilaca bioskopa i gejmerima, Toyota Supra je zacementirala svoje mesto u pop kulturi sportskih automobila u poslednjih 40 godina. Poreklo nove Toyote GR Supra može se pratiti do 1960ih godina i legendarne Toyote 2000GT.

 • Moćan osećaj

  Kod kuće, na putu ili na pisti, trolitarski, redni šestocilindarski motor Toyote GR Supra isporučuje konstantnu snagu i trenutnu reakciju. Opremljen sa „Twin scroll turbo", direktnim ubrizgavanjem goriva i varijabilnom kontrolom ventila, proizvodi 340 KS i 500 Nm obrtnog momenta za uzbudljivo ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4.3 sekunde i maksimalnu brzinu od 250 km/h.

Krajnji izraz uživanja u vožnji

Fokus Toyote GR Supre nije na brojevima performansi ili na postignutom vremenu po krugu već na osećaju iskustva za volanom.

Aerodinamika inspirisana trkama

Aerodinamika inspirisana trkama

TOYOTA GAZOO Racing je izuzetno važna za brušenje performansi Toyota GR Supra. Koristeći se njenom međunarodnom ekspertizom u trkama, Toyota GR Supra ostvaruje optimalan otpor vazduha i potiska, kao i idealnu raspodelu mase 50:50 na prednjoj i zadnjoj osovini.

Kokpit sa fokusom na vozača

Kokpit sa fokusom na vozača

Po ugledu na izgled sportskih jednoseda, kokpit nove Toyote GR Supra vas stavlja u centar akcije. Smešteni oko smislenog, trokrakog upravljača, ekran projektovan na vetrobran i digitalni kombinovani merač daju vam sve potrebne informacije, kada vam najviše trebaju.

Čist osećaj

Čist osećaj

Nova Toyota GR Supra je nastala kao sportski automobil u najčistijem obliku. Konstruisan bez kompromisa u pogledu osećaja u vožnji i zadovoljstva, kombinuje kratak međuosovinski razmak i širok trag točkova čime se postiže idealni 1.55 zlatni odnos. Rezultat je izuzetna agilnost i maksimalna stabilnost.

Sila u sigurnosti

Sila u sigurnosti

Kada sportski auto radi na ovom nivou, bezbednost je od najvećeg značaja. Toyota GR Supra je opremljena sa Toyota Supra Safety+, nizom tehnologija koje uključuju monitoring mrtvog ugla, sistem upozorenja za napuštanje saobraćajne trake i prilagodljivi tempomat sa funkcijom zaustavljanja i kretanja. Sistem za praćenje pritiska u gumama (TPMS), alarm za temperaturu i funkcija E-call koja automatski šalje lokaciju hitnim službama u slučaju teške nesreće, povećavaju osećaj sveukupne sigurnosti.

Više o Toyota GR Supra

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.