1. New Cars
  2. Technology
Odaberite

Sve što je važno na jednom mestu

Novi Prius obaveštava vozača ne remeteći njegovu pažnju. Multifunkcionalna instrument tabla na TFT ekranu sa informacijama za vozača, dijagonale 7-inča, smeštena je u sredini i u liniji pogleda, a sportski upravljač malog prečnika ne pravi bilo kakve vizuelne prepreke. Ovaj digitalni kokpit prikazuje ključne informacije, uključujući brzinu i preostali električni domet, dok smanjuje širinu vidnog polja koje vaše oči moraju prate dok se prebacuju sa ekrana na put ispred.

Vaš digitalni život u pokretu

U srcu novog Priusovog digitalnog univerzuma nalazi se njegov multimedijalni sistem sa Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnošću. Upućujte pozive, podešavajte navigaciju i reprodukujte medije brzo i lako preko ekrana visoke rezolucije, dijagonale 12,3 inča, i to samo intuitivnim dodirom i glasovnom komandom.

Uvek ažuran

Baš kao što vaš pametni telefon dobija redovne nadogradnje preko veze za prenos podataka, tako je i vaš Prius Plug-in Hybrid spreman za budućnost. Ažuriranjem u realnom vremenu uvek ćete imati najnoviji softver i funkcionalnosti.

Savršena preglednost

Dobra vidljivost je ključna za bezbednu vožnju. Digitalni retrovizor u kabini vam omogućava da vidite "kroz" prepreke ili putnike na zadnjim sedištima, kao da ih nema, pružajući prikaz kamere sa zadnjeg dela automobila u retrovizoru. Rezultat je savršen pregled unazad i povećana bezbednost.