Besplatno isprobajte Toyotu
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi

Corolla Touring Sports

HYBRID DOSTUPAN

Od 22.000 €
 • Dizajnirana da privlači poglede

  Ovaj je automobil privlačan iz svih uglova. Atraktivan, spušteni poklopac motora daje elegantan profil, dok pogled spreda i otpozadi otkriva snažan i širok stav naglašen sportskom maskom i modernim LED svetlima.

 • Pruža zadovoljstvo u vožnji

  Hibrid nikada nije bio bolji. Možete birati između dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža laganu i tihu vožnju kakvu očekujete od Toyota hibrida. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force podiže značenje hibrida na uzbudljiv novi nivo, dajući obilje snage i lako ubrzanje za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u uživanje.

 • Prava bezbrižnost

  Inovativni paket Toyota Safety Sense predviđa potencijalne opasnosti i pomaže vam da efikasnije reagujete. Uz paletu inteligentnih sistema pomoći u vožnji kao što su zadnja kamera, monitor mrtvog ugla, sistem uočavanja vozila u mrtvom uglu kod izlaska unazad sa parking mesta, inteligentna pomoć pri parkiranju i adaptivna automatska duga svetla, svaka vožnja će biti podjednako lagana i uzbudljiva. Možete biti sigurni da ćete vi i vaši saputnici biti sigurniji i opušteniji više nego ikada.

 • Pametna i praktična

  Pametno kreiran prtljažnik omogućava vam da ponesete sa sobom sve što vam je potrebno, bez obzira da li je u pitanju bicikl, torbe za golf ili putni prtljag za celu porodicu. Pod prtljažnika ima dve strane, na jednoj je tepih, dok je druga premazana smolom. Kako biste obezbedili dodatni prostor, jednostavno je postavite u niži položaj. Potrebno vam je još prostora? Samo povucite ručicu i zadnja sedišta će se automatski preklopiti. A, kada ponesete sa sobom pametni ključ, dovoljno je samo da podvučete nogu ispod zadnjeg branika i poklopac prtljažnika će se automatski otvoriti ili zatvoriti.

Potpuno nova Corolla, s novim snažnim 2.0 hibridnim motorom.

Elegantna, efikasna i zabavna za vožnju, nova Corolla predstavlja ikonu savremenog doba. Bez obzira na vaš životni stil i izbor karoserije svakako ćete uživati u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa. Ovo je prvi put da Toyota nudi dva hibridna motora u jednom modelu – 1,8-litarski hibrid i 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force. Uz sve prednosti Toyota Nova Globalna Arhitektura (TNGA) platforme, Corolla vas vodi u uzbudljivu vožnju.

Početak nove uzbudljive ere za najprodavaniji automobil na svetu

Uživajte u automobilu koji pruža pravo zadovoljstvo u vožnji. Čim sednete za upravljač osetićete razliku, jer prefinjena unutrašnjost, odlična upravljivost i stabilnost omogućavaju još veće uživanje u vožnji.

 • Napravljena da pruži više

  Toyota je veoma posvećena proizvodnji sve boljih automobila. Corolla je izgrađena na novoj, naprednoj Toyotinoj TNGA platformi i pruža veliko zadovoljstvo u vožnji. Veća krutost karoserije i niži centar gravitacije zajedno smanjuju bočne nagibe vozila prilikom skretanja, dok “double wishbone” ogibljenje efikasnije apsorbuje udare i tako osigurava mirniju vožnju.

 • Dizajnirana da impresionira

  Prvo što ćete primetiti na novoj Corolli je njen hrabar i dinamičan spoljašnjii izgled. Privlačna niska linija poklopca motora joj daje elegantan i dinamičan profil koji je naglašen sportskim 18-inčnim aluminijumskim naplacima.

 • Unutrašnjost sa stilom

  Naši dizajneri su odabrali kombinaciju visokokvalitetnih materijala koji se odlično uklapaju i pružaju pravo uživanje u dizajnu putničke kabine. Crno uređenje unutrašnjosti pruža sportski doživljaj, a možete odabrati i sivu boju koja ističe prostranost unutrašnjosti. Elegantna sportska sedišta savršeno upotpunjuju celokupan utisak.

Otkrijte najprodavaniji automobil na svetu

Uzbudljivo putovanje je pred vama, sada kada legenda postaje hibrid.

Zaljubite se u vožnju sa novom Corollom

Zaljubite se u vožnju sa novom Corollom

Vožnja Toyota hibrida predstavlja pravo zadovoljstvo. Žustar i okretan u gradu, hibridni pogon sa 1,8-litarskim motorom pruža opuštenu vožnju. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force omogućava više snage uz uglađenu vožnju kao i do sada. Koji god da izaberete, oba štede gorivo uz smanjene emisije, čak i do nultog podeljka tokom vožnje na električni pogon.

<span style="font-size: 3.5rem;">Udobno se smestite i opustite</span>

Udobno se smestite i opustite

Kabina nove Corolle dizajnirana je za vašu udobnost. Sportska sedišta se prilagođavaju položaju vozača, pružajući mu udobnost na dugim putovanjima. Položaj za vožnju je osmišljen tako da vozač zadrži najprirodniji mogući položaj, čime se izbegava zamaranje prilikom vožnje. Prekidači na upravljaču, za vožnju, zabavu i audio kontrole, omogućavaju vam da sve vreme držite ruke na upravljaču, dok će vam grejač upravljača zagrejati ruke u hladnima danima.

Pametna i praktična

Pametna i praktična

Nova Corolla Touring Sports vam daje prostranost, tamo gde vam je potrebna. Pruža podjednaku udobnost putnicima na prednjim, kao i na zadnjim sedištima. U veliki prtljažnik može se smestiti sve što vam je potrebno, zahvaljujući podesivom dnu prtljažnika, praktičnim džepovima sa strane i lako preklopivim zadnjim sedištima. Ukoliko treba da otvorite prtljažnik a ruke su vam zauzete, samo zamahnite nogom ispod zadnjeg branika i poklopac će se automatski otvoriti, zahvaljujući senzoru bezručnog otvaranja prtljažnika.

Sigurnost nikada nije samo opcija - ona je standard

Sigurnost nikada nije samo opcija - ona je standard

Toyota Safety Sense je standard u svim Corollama, jer je vaša sigurnost najbitnija. Ovaj jedinstveni sistem zaštite uključuje niz poboljšanih sigurnosnih funkcija koje olakšavaju vožnju, pružajući dodatnu sigurnost vama i vašim putnicima.

Istražite sigurnosne funkcije

Nova Corolla osvojila 5 zvezdica na EURO NCAP ispitivanju sigurnosti

Nova Corolla ostvarila je najvišu ocenu i maksimalnih 5 zvezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019. godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unapređenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je dostupan u svim verzijama Corolle kao standardna oprema. Saznajte više >

tss-logo
/

Više o Corolla Touring Sports

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.