1. New Cars
  2. Dizajn
Odaberite

Jedinstven stil i karakter

Toyota bZ4X je spoj elegantnog i savremenog dizajna električnog vozila sa uverljivim SUV izgledom. Rezultat je inovativno električno vozilo koje se snalazi na svim putevima, privlačeći pažnju gde god se pojavi.

Jedinstven gradski dizajn. Jedinstvene SUV mogućnosti

bZ4X se odlikuje hrabrim dizajnom koji odgovara modernom gradskom stilu, kao i performansama uvek spremnim za avanturu na otvorenom. Objedinjujući elegantnu, naprednu aerodinamiku BEV-a sa robusnom snagom poput one koju pruža SUV, bZ4X prevazilazi očekivanja.

  • Dizajnirani u obliku glave čekića, tanki sklopovi prednjih svetala naglašavaju snažnu prirodu ovog automobila.
  • Izražavajući nesputanu siluetu koja koristi prednosti dugog međuosovinskog rastojanja, naglašeni crni lukovi točkova odražavaju karakter pravog SUV automobila. 
  • Nizak krov doprinosi izuzetnoj aerodinamičnosti i smanjuje otpor vazduha, čime je omogućena besprekorno uglađena vožnja.
Multi-informacioni displej
Upravljač
Putovanje u vrhunskom komforu
Ekran od 12,3 inča
Prvoklasni materijali
Dizajniran za sva putovanja
Izuzetno prostran

Multi-informacioni displej

Tanka, nisko postavljena tabla s instrumentima prikazuje važne podatke, kao što su brzina i nivo goriva, a smeštena je malo iznad upravljača, u vidnom polju vozača.

Upravljač

Intuitivne komande vam omogućavaju da se koncentrišete samo na put pred sobom. Pametno postavljeni merači i niži volan poboljšavaju preglednost i smanjuju vreme reakcije vozača. Pristupite važnim informacijama ne skidajući pogled sa puta.

Putovanje u vrhunskom komforu

Inteligentno dizajniran kokpit i prostrana unutrašnjost odražavaju naglašenu prefinjenost, dok elegantne teksture nadahnute nordijskim elementima i detalji najfinije završne obrade stvaraju potpunu udobnost za sve putnike.

Ekran od 12,3 inča

Ekran osetljiv na dodir, dijagonale 12,3 inča, prikazuje sve važne podatke na jednom mestu.

Prvoklasni materijali

Luksuzna perforirana tkanina i mekani ukrašeni nasloni za ruke kreiraju privlačnu unutrašnjost neprevaziđene udobnosti.

Dizajniran za sva putovanja

Prostrana unutrašnjost s pet sedišta nudi bogatstvo premijum rešenja, pružajući priliku svakom putniku da uživa u mirnom putovanju, u prefinjenoj udobnosti kabine.

Izuzetno prostran

Veliki međuosovinski razmak pruža prostor za noge koji vam je neophodan, uz iznenađujući kapacitet prtljažnika od 452 litra.

Dizajniran za sva putovanja

Značajno za vozača

  • Panoramski krov

    Panoramski krov obogaćuje spoljašnji izgled i naglašava osećaj prostranosti u celoj svetloj i prozračnoj kabini automobila. Zavesice sa električnim komandama za pomeranje blokiraju svetlost i štite od toplotnog zračenja izazvanog direktnom sunčevom svetlošću.