1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Aygo X
Odaberite

Specijalna sajamska ponuda

Iskoristite fiksnu kamatnu stopu od 3.99%, samo za vreme trajanja sajamske ponude

Do 10 godina Toyota Relax garancije 

AYGO X 1.0

X-PLAY 1.0 VVT-i (53 KW/72 KS)
aygo x
MALOPRODAJNA CENA / 17.990€

Oprema X-Play uključuje:

 TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti):
 Klima uređaj
 Toyota Touch 2, ekran u boji osetljiv na dodir 7"
 Integracija sa pametnim telefonima
 Kamera za vožnju unazadOdaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Autokredit indeksiran u EUR. Reprezentativni primer za vozilo TOYOTA AYGO X X-PLAY: cena vozila 17.990 evra, učešće 5.397 evra, iznos kredita 12.593 evra, period otplate kredita 60 meseci, NKS 3,99% na godišnjem nivou, fiksno; naknada na ime obrade kredita (2.95%) 372 evra; iznos mesečne obaveze 239 evra (sa uključenom naknadom na ime obrade kredita); Drugi troškovi koji prate odobrenje kredita: dve menice 100 dinara; Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata, troškovi) 14.286 evra. EKS 5.19 % na god. nivou obračunat 08.03.2023. godine. Banka odobrava kredit u RSD, po srednjem kursu NBS. Svi iznosi u EUR su plativi u RSD Datum izrade reprezentativnog primera 08.03.2023.

Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.