1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. C-HR Hybrid Electric
Odaberite

C-HR HYBRID ELECTRIC

BRZA ISPORUKA

DO 10 GODINA TOYOTA RELAX GARANCIJE 

TOYOTA OSIGURANJE – NAJBOLJI USLOVI KASKO OSIGURANJA SAMO ZA VOZAČE TOYOTA VOZILA

ISKORISTITE POSEBNE POGODNOSTI UZ TOYOTA EASY FINANSIRANJE

MALOPRODAJNA CENA: 41.950 €

AKCIJSKA PONUDBA: 40.950 €

EASY FINANCIRANJE: od 299 €/ mesec

POLOG: 12.017 €

1,8 Hybrid (122 KS / 90 kW) C-ENTER

• Hibridni pogon dostupan za preko 50% Vaše gradske vožnje na struju
• Automatski CVT menjač
• TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
• Automatski klima uređaj, dve zone
• Toyota Touch® 2, 8" ekran u boji osetljiv na dodir
• Kamera za vožnju unazad
• Aluminijumski naplaci 17“
• Bi-LED prednja i LED zadnja svetla

* Toyota ne garantuje dobijanje subvencije. Zahtev se podnosi Ministarstvu životne sredine Vlade RS, u čijoj je isključivoj nadležnosti odobravanje subvencije za nabavku vozila s električnim i hibridnim pogonom.

Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.