1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Toyota bZ4X Electric
Odaberite

  Posebna ponuda

TOYOTA bZ4X ELECTRIC

Od 54.290€*

Do 10 godina Toyota Relax garancije 
Toyota osiguranje
BRZA ISPORUKA

EXECUTIVE AWD FR 80 kW + RR 80 kW (218KS)
AKCIJSKA CENA: 59.290*€
HIBRIDNA SUBVENCIJA*: 5.000€
AKCIJSKA CENA SA SUBVENCIJOM: 54.290€*

Iskoristite posebne pogodnosti uz TOYOTA EASY finansiranje

 

Oprema Executive obuhvata:

  • EV domet: 512km (WLTP kombinovano)
  • Paket aktivne sigurnosti TOYOTA SAFETY SENSE®
  • Automatski bezstepeni E-CVT menjač
  • 18'' aluminijumski naplaci
  • Ulazni punjač za AC punjenje 11 kW i 150 kW za DC brzo punjenje
  • Kabal za punjenje preko šuko utičnice i kabal za punjenje na EV stanici (Mennekes 32A) sa torbom za čuvanje kabla
  • Sedišta u kombinaciji kože i tkanine
  • Navigacija 12,3”

* Toyota ne garantuje dobijanje subvencije. Zahtev se podnosi Ministarstvu životne sredine Vlade RS, u čijoj je isključivoj nadležnosti odobravanje subvencije za nabavku vozila s električnim i hibridnim pogonom.

Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.

 

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.