Toyota originalne sijalice

Osvetlite svoju vožnju

Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću.

Dizajnirali smo široki asortiman Toyota sijalica sa velikim brojem pogodnosti kako bismo učinili Vašu vožnju bezbednom:

  • Napravljena su po visokim Toyota standardima, tako da odgovaraju svim vremenskim uslovima
  • Materijali poput kvarcnog stakla garantuju dugi životni vek
  • Postoji savršen spoj za svaki Toyota model
  • Čine vožnju bezbednijom
  • Naše sijalice garantuju jaku i vidljivu signalizaciju
  • Cena im je pristupačna
Naš asortiman

Imamo širok asortiman originalnih sijalica za svačije potrebe i želje, kako biste personalizovali Toyotu onako kako želite:

Optiwhite sijalice

Povećavajući osvetljenost puta ispred Vas do 60%, ove sijalice Vam omogućavaju da vidite bolje i dalje. Osetno poboljšavaju Vašu bezbednost na putu tako što Vam daju više vremena da odreagujete u potencijalnim problematičnim situacijama.

/
HID (Xenon) sijalice

HID sijalice Vam omogućavaju da vidite bolje i da imate bolje ekološke performanse. Proizvode do tri puta više svetla, traju sedam put duže i troše oko 50% manje energije u odnosu na obične sijalice.

Jedno je izbor odgovarajućih sijalica, a drugo njihova ugradnja. Zbog toga uvek preporučujemo posetu Vašem lokalnom Toyota zvaničnom serviseru, koji će moći da izvrši ugradnju i optimizuje nivo osvetljenosti.

Takođe, imamo i komplete sijalica specifično dizajnirane za svaki Toyota model posebno. Sadrže zamene za najbitnije sijalice, uključujući: prednja svetla, indikator, zadnja svetla za maglu, indikatorska svetla za vožnju unazad i svetla za registarsku tablicu, savršena za duge kontinentalne vožnje.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku. Toyota filtri vazduha u kabini Toyota filtri vazduha u kabini U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filtrima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.