Toyota originalne sijalice

Osvetlite svoju vožnju

Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću.

Dizajnirali smo široki asortiman Toyota sijalica sa velikim brojem pogodnosti kako bismo učinili Vašu vožnju bezbednom:

  • Napravljena su po visokim Toyota standardima, tako da odgovaraju svim vremenskim uslovima
  • Materijali poput kvarcnog stakla garantuju dugi životni vek
  • Postoji savršen spoj za svaki Toyota model
  • Čine vožnju bezbednijom
  • Naše sijalice garantuju jaku i vidljivu signalizaciju
  • Cena im je pristupačna

Naš asortiman

Imamo širok asortiman originalnih sijalica za svačije potrebe i želje, kako biste personalizovali Toyotu onako kako želite:

 
Optiwhite sijalice

Povećavajući osvetljenost puta ispred Vas do 60%, ove sijalice Vam omogućavaju da vidite bolje i dalje. Osetno poboljšavaju Vašu bezbednost na putu tako što Vam daju više vremena da odreagujete u potencijalnim problematičnim situacijama.

/
 
HID (Xenon) sijalice

HID sijalice Vam omogućavaju da vidite bolje i da imate bolje ekološke performanse. Proizvode do tri puta više svetla, traju sedam put duže i troše oko 50% manje energije u odnosu na obične sijalice.

Jedno je izbor odgovarajućih sijalica, a drugo njihova ugradnja. Zbog toga uvek preporučujemo posetu Vašem lokalnom Toyota zvaničnom serviseru, koji će moći da izvrši ugradnju i optimizuje nivo osvetljenosti.

Takođe, imamo i komplete sijalica specifično dizajnirane za svaki Toyota model posebno. Sadrže zamene za najbitnije sijalice, uključujući: prednja svetla, indikator, zadnja svetla za maglu, indikatorska svetla za vožnju unazad i svetla za registarsku tablicu, savršena za duge kontinentalne vožnje.

E-zakazivanje servisa u nekoliko jednostavnih koraka

Više o Toyotinim originalnim delovima

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.