Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj RAV4
Cenovnici i katalozi

RAV4

HYBRID DOSTUPAN

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

Od 28.500 €
Potrošnja Od 4,4 l/100 km
Emisije Od 100 g/km
Potrošnja Od 5,8 l/100 km
Emisije Od 134 g/km
 • Dizajniran da se ističe

  RAV4 je napravljen za vožnju i dizajniran da se ističe. Kombinacijom robusnog izgleda pravog terenca sa oštrim, dinamičnim linijama, nastao je RAV4 koga se odlikuje elegantan i urbani pečat. Rezultat je terenac vrhunskih mogućnosti sa kojim možete ići kuda god poželite uz vrhunsku sigurnost i sa stilom.

 • Moćan i efikasan

  Snažan 2,5-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) kombinuje glatku vožnju sa izraženom snagom, dok 2-litarski benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem (M20A-FKS) ima impresivno ubrzanje i zavidan obrtni momenat.

 • Veliki, odvažan i okretan

  RAV4 može izgledati kao impresivan terenac, ali je iznenađujuće spretan, pregledan i okretan - što ga čini sjajnim izborom za bilo koju gradsku sredinu. Ukupne dužine 4,6 metara i radijusa okretanja od samo 11 metara, za njega nijedan put nije preuzak i nijedno skretanje nije preoštro.

 • Spreman za sve okolnosti

  Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, što znači da RAV4 može učiniti još više za vašu bezbrižnost u svim situacijama u vožnji. Na primer, sistem kočenja u slučaju opasnosti sada detektuje bicikliste danju, kao i pešake noću.

  Istražite sigurnosne funkcije >

Ništa napola

RAV4 je napravljen za vožnju i dizajniran da se ističe. Uz njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop, uživaćete u svim prednostima električnog pogona. Sa unutrašnjošću koja je podjednako udobna i prostrana, možete kliziti kroz grad uz izuzetnu sigurnost i udobnost, uživajući potpuno.

U potpunosti RAV4.

Prefinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter terenca sa stilom i tehnologijom.

 • Snažni pečat dizajna

  RAV4 privlači poglede svojim snažnim nastupom na putu i upečatljivim izgledom, od elegantnih prednjih LED svetala, duž naglašene siluete profila do jedinstvenih zadnjih LED svetala - stvarajući individualan i prefinjen izgled.

 • Unutrašnjost dizajnirana za vas.

  Posebna i sofisticirana, sa dovoljno prostora za uživanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je savremena, prostrana i opremljena najnovjim tehnologijama.

 • RAV4, kao nijedan drugi terenac.

  Zahvaljujući inovativnoj TNGA* platformi, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost šasije i preglednost vozača povećani. Rezultat je terenac vrhunskih mogućnosti u kome možete ići kuda god želite, sa stilom i sigurnošću.

  *Toyotina nova globalna arhitektura

Izgled, sigurnost i sposobnost bez kompromisa.

RAV4 oduzima dah zahvaljujući robusnom izgledu spoljašnjosti i modernoj unutrašnjosti. Uz širok spektar aktivnih sigurnosnih funkcija koje vam omogućavaju sigurniju vožnju, RAV4 će ispuniti sva vaša očekivanja.

Konstruisan za svaki put i svaki grad.

Konstruisan za svaki put i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svakoj situaciji u vožnji, od brzih autoputeva do zagušenih gradova sa ograničenjem emisija kao i u izazovnim uslovima na putu.

Vrhunska udobnost za sve putnike.

Vrhunska udobnost za sve putnike.

Napred dobijate visoku poziciju za vožnju i sedišta oblikovana za savršenu udobnost, dok na zadnjim sedištima putnici mogu uživati u obilju prostora za sedenje kao i za noge, tako da se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu pomoći vozaču sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate potpunu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

Novi RAV4 osvojio 5 zvezdica na EURO NCAP ispitivanju sigurnosti

Novi RAV4 ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019. godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unapređenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama RAV4 standardna oprema. Saznajte više >

tss-logo
/

Više o RAV4

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.