Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj RAV4
Cenovnici i katalozi
Moja Toyota

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NA POLA.

Ništa na pola

RAV4 je napravljen za vožnju i dizajniran da se ističe. Uz njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop, uživaćete u svim prednostima električnog pogona. Sa unutrašnjošću koja je podjednako udobna i prostrana, možete kliziti kroz grad uz izuzetnu sigurnost i udobnost, uživajući potpuno.

U potpunosti RAV4.

Prefinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter terenca sa stilom i tehnologijom.

 • Snažni pečat dizajna

  RAV4 privlači poglede svojim snažnim nastupom na putu i upečatljivim izgledom, od elegantnih prednjih LED svetala, duž naglašene siluete profila do jedinstvenih zadnjih LED svetala - stvarajući individualan i prefinjen izgled.

 • Unutrašnjost dizajnirana za vas.

  Posebna i sofisticirana, sa dovoljno prostora za uživanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je savremena, prostrana i opremljena najnovjim tehnologijama.

 • RAV4, kao nijedan drugi terenac.

  Zahvaljujući inovativnoj TNGA* platformi, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost šasije i preglednost vozača povećani. Rezultat je terenac vrhunskih mogućnosti u kome možete ići kuda god želite, sa stilom i sigurnošću.

  *Toyotina nova globalna arhitektura

Izgled, sigurnost i sposobnost bez kompromisa.

RAV4 oduzima dah zahvaljujući robusnom izgledu spoljašnjosti i modernoj unutrašnjosti. Uz širok spektar aktivnih sigurnosnih funkcija koje vam omogućavaju sigurniju vožnju, RAV4 će ispuniti sva vaša očekivanja.

Konstruisan za svaki put i svaki grad.

Konstruisan za svaki put i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svakoj situaciji u vožnji, od brzih autoputeva do zagušenih gradova sa ograničenjem emisija kao i u izazovnim uslovima na putu.

Vrhunska udobnost za sve putnike.

Vrhunska udobnost za sve putnike.

Napred dobijate visoku poziciju za vožnju i sedišta oblikovana za savršenu udobnost, dok na zadnjim sedištima putnici mogu uživati u obilju prostora za sedenje kao i za noge, tako da se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu pomoći vozaču sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate potpunu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

Više o RAV4

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.