1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

RAV4 Elegant

SUV 5 vrata

RAV4 - Elegant - SUV 5 vrata
Od
42.800 €
45.400 €
5.7 l/100 km
129 g/km
2.5 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


RAV4 Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  Dizajniran da se izdvoji

  RAV4 je stvoren za vožnju i dizajniran da bi se izdvojio od ostalih. Skladan spoj robusnog izgleda čistokrvnog SUV-a, i oštrog, dinamičnog izgleda, RAV4 pleni svojim prefinjenim gradskim crtama. Rezultat je vrhunska sposobnost da vas sigurno i sa stilom odvede bilo gde.

 • SPOSOBAN I EKONOMIČAN

  Moćni motor Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) zapremine 2,5 litra odlikuje se vrlo ravnomernim radom, sa mnogo snage i pouzdanosti. Sa druge strane, benzinski 2,0 l motor (M10A-FKS), sa direktnim brizgavanjem, ima impresivno ubrzanje i veliki obrtni moment, pružajući uzbudljivu vožnju.

 • VELIKI, SMEO I OKRETAN

  RAV4 možda izgleda kao teški SUV, ali njegova iznenađujuća okretnost, odlična preglednost i vrhunska lakoća manevrisanja - čine ovaj automobil vašom željom i u centru grada. Sa ukupnom dužinom od 4,6 m, i prečnikom kruga okretanja od samo 11 m, ni jedan put nije previše uzak, ni jedan zaokret nemoguć.

 • Spreman za svaku mogućnost

  Toyota Safety Sense je unapređena dodatnim pametnim rešenjima, što znači da RAV4 od sada može još više da vam pomogne - pružajući vam bezbrižnu vožnju u svim situacijama. Na primer, sistem upozorenja na mogućnost sudara može sada primetiti dvotočkaše tokom dana, kao i pešake noću.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite