Pronađite partnera Toyote

Kontrolni pregled vozila

Kada posetite Toyotinog ovlašćenog servisera, naš cilj je da pružimo profesionalnu i transparentnu uslugu u koju se možete pouzdati svaki put.

Kao deo ove obaveze prema Vama, pre nego što obavimo bilo koji posao na Vaš zahtev, servisni savetnik u ovlašćenom servisu Toyote će izvršiti besplatnu proveru stanja Vašeg automobila - Kontrolni pregled vozila - kako bi se osigurala Vaša bezbednost i da Vaša Toyota radi na nivou koji očekujete.

Kada se ova provera završi, dobićete pismeni izveštaj i objašnjenje koje pokriva stanje Vašeg automobila u sledećim oblastima:

  • Stanje i uklapanje podnih prostirki - Pregled kako bi se osiguralo da prostirke ne ometaju rad pedala Vašeg automobila.
  • Stanje vetrobranskog stakla - Saveti o ogrebotinama ili oštećenjima koje treba nadzirati ili popravljati.
  • Stanje metlica i mehanizma brisača - Pregled kako bi se obezbedilo da se ekran ne trese, ne padne ili da se sadržaj na njemu ne preliva.
  • Stanje pneumatika - Pregled gazeće površine svakog pneumatika da bi se obezbedilo pravilno prianjanje i put kočenja na podlozi.
  • Stanje karoserije - Pregled da Vas obavesti o svakoj ogrebotini. 
  • Stanje svih svetala - Sva svetla će biti pregledana da bi se osiguralo da su u dobrom stanju.

U ovom kompletnom izveštaju detaljno će se opisati stanje Vašeg automobila sa potpunim objašnjenjem istaknutih oblasti, kao i sažetak o tome koliko je posla potrebno i koliki su uključeni troškovi i vremenski rokovi.

Dakle, bez obzira na Vaš razlog posete Toyotinom ovlašćenom serviseru - bilo da je došlo vreme za godišnji servis ili je Vašoj Toyoti potrebna popravka - mi ćemo omogućiti da dobijete Vašu besplatnu proveru - Kontrolni pregled vozila - tako da Vaša Toyota radi najbolje.

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.