I Vašem vozilu

je potrebna zaštita

Ništa se ne može uporediti sa sjajem novog automobila. Zadržati sjajan izgled nikada nije bilo lako, ako je to uopšte bilo moguće. Sve do sada…

Sjajan izgled vozila “kao iz salona” nije samo stvar izgleda. Toyota ProTect Vam pruža i zaštitu koja pomaže da održite automobil u najboljem mogućem stanju kroz godine korišćenja.

Toyota ProTect štedi Vaš novac, vreme i vodu:
  • Pranje i čišćenje vozila je olakšano
  • Dovoljno je pranje šamponom koji ne sadrži vosak
  • Nema potrebe nanošenja voska pet godina
  • Održaće vrednost Vašeg vozila
/
Spoljašnja zaštita
/
Zaštita unutrašnjosti
/
Zaštita alu naplataka

Samo jednom primenom Toyota ProTect premaza, osigurajte Vašem vozilu blistavi sjaj uz manju osetljivost na prljavštinu. I nakon nekoliko godina starosti, Vaše vozilo će izgledati „mlađe“ od vozila bez Toyota ProTect premaza, što dodatno uz lepi izgled zadržava i vrednost vozila.

Saznajte više o Toyota ProTect

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.