Besplatno isprobajte Toyotu
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi
Moja Toyota

Corolla Sedan

Mi je činimo hibridom. Vi je činite Corollom.

Nova generacija hibridne vožnje

Po prvi put predstavljena kao hibrid, Corolla Sedan omogućava dinamičnu vožnju, zahvaljujući novom inovativnom samopunjivom hibridnom pogonu. Uz potpuno novi koncept dizajna i proizvodnje, najprodavaniji automobil na svetu ima sve: elegantan nov spoljašnji izgled, potpuno novu unutrašnjost, niz unapređenih tehnologija i možda najvažnije, unapređene sigurnosne funkcije. Corolla Sedan se vratila - i bolja je nego ikada.

Dizajnirana za grad, stvorena da ide i dalje

Elegantna, efikasna i udobna, nova Corolla pruža pravi užitak u vožnji bez obzira na vaš životni stil. Bilo da se vozite kroz grad ili krstarite autoputem, uživaćete u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa, kao i u pouzdanosti po kojoj je Toyota poznata.

  • Kreirana da se istakne

    Corolla Sedan pruža neosporan osećaj moći, sa istaknutim prefinjenim ivicama i širokom, ali izduženom karoserijom. Dopadljiva spoljašnjost upotpunjena je savremenim detaljima, uključujući LED svetla, hromirane umetke i 18-inčne bi-tone naplatke.

  • Prefinjena, prostrana i udobna

    Sa inteligentnom tehnologijom i komforom za sve putnike, vodećim u klasi, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz dobro iskorišćen prostor za odlaganje, komforan prostor za noge, kao i vrhunsku završnu obradu, uživaćete u putovanju kao i u krajnjem odredištu.

  • Ikona savremenog doba

    Corolla Sedan, izgrađena na inovativnoj TNGA (Toyotina Nova Globalna Arhitektura) platformi, pruža vrhunsko uživanje u vožnji. Od unapređenog ogibljenja i dinamične upravljivosti, do niskog centra gravitacije i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom smislu savremena ikona.

Impresivna iz svakog ugla

Nova Corolla Sedan pruža više od uzbudljive vožnje. Udobno vozačevo mesto dizajnirano je tako da zadovolji sve vaše potrebe, dopunjen Toyota Safety Sense paket pruža još veću sigurnost za sve učesnike u saobraćaju, dok je novi hibridni pogon još impresivniji.

Mala potrošnja, niske emisije i zadovoljstvo u vožnji

Mala potrošnja, niske emisije i zadovoljstvo u vožnji

Žustar i okretan u gradu, hibridni pogon sa 1,8-litarskim motorom omogućava opuštenu vožnju, u bilo kojoj situaciji u saobraćaju. Osim toga, nikada nećete morati da ga uključite u struju, jer se Corolla Sedan hybrid puni sam.

Inteligentne tehnologije jednostavne za korišćenje

Inteligentne tehnologije jednostavne za korišćenje

Sa funkcijama kao što je glasovno prepoznavanje, možete uspostavljati pozive i upravljati audio sistemom bez pomeranja ruku sa upravljača. MyT paket internet usluga za vaš automobil, osmišljen je tako da vam olakša život i omogući maksimalno uživanje u vožnji.

Bezbrižnost, uvek i svuda

Bezbrižnost, uvek i svuda

Pomoću Toyota Safety Sense sistema, podigli smo pomoć vozaču u vožnji na viši nivo. Ovaj sistem je unapređen dodatnim inteligentnim funkcijama koje mogu da pomognu u izbegavanju sudara. Ali, budite sigurni da ćete uvek imati potpunu kontrolu.

Istražite sigurnosne sisteme

Više o Corolli

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.