1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Yaris Sol
Odaberite

  Yaris

OGRANIČENA KOLIČINA! BRZA ISPORUKA!

Pola platiš sada,
Pola FIKSNA DINARSKA RATA
Od 20.042 dinara
 

OGRANIČENA KOLIČINA! BRZA ISPORUKA!
 

Do 10 godina Toyota Relax garancije
Toyota osiguranje

 

Toyota osiguranje – Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

Iskoristite posebne pogodnosti uz TOYOTA EASY finansiranje

 

Oprema Sol obuhvata:

  • TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
  • Toyota Touch 2, ekran u boji osetljiv na dodir 8"
  • Integracija sa pametnim telefonima
  • Kamera za vožnju unazad
  • LED dnevna svetla, LED zadnja svetla, i LED pokazivači pravca
  • Prednja svetla za maglu
  • Aluminijumski naplaci 15"
  • Dodatno zatamnjena zadnja stakla

Detaljnije podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagađujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila.”„CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje.”„Emisije zagađujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinose pogoršanju stanja vazduha, naročito prekograničnim povišenim koncentracijama prizemnog ozona, čestica PM10, PM2,5 i azot oksida.

 

Toyota Relax predstavlja revolucionarnu promenu načina na koji brinemo o vašem vozilu. Kako bismo vam obezbedili potpunu bezbrižnost, kvalitet, pouzdanost i trajnost naših vozila, pružamo vam jedinstvenu mogućnost produžene garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 185.000 km, pod uslovom da vozilo servisirate kod nas.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.