Toyotini originalni delovi

Održavaju Vašu Toyotu u najboljem stanju

Stići na vreme u školu, savladati nedeljnu nabavku ili čak odlazak na letovanje, Vaša Toyota je u srcu Vašeg života svaki dan. Imajući to u vidu, razvili smo Toyotine originalne delove da bismo održali kvalitet i garantovali dugovečne performanse Vašeg automobila.

Da biste osigurali mirnu i sigurnu vožnju preporučujemo Vam korišćenje originalnih Toyotinih delova koji su izrađeni u istoj fabrici kao i Vaša Toyota i odlikuju se istim nizom pogodnosti:

  • Dizajnirani posebno za Vaše vozilo
  • Usklađeni su sa strogim Toyotinim standardima u pogledu kvaliteta i pouzdanosti
  • Prati ih puna Toyota garancija (najmanje 1 godina)
  • Ugrađuju ih isključivo naši posebno obučeni mehaničari

Shvatamo da ne postoji univerzalno rešenje za sve i zbog toga smo razvili dva programa Toyotinih originalnih delova što nam omogućava da bolje zadovoljimo Vaše pojedinačne potrebe.
Linija proizvoda Toyota Original Equipment se koristi kada je Vaše vozilo unutar trogodišnjeg garantnog roka, a svi ovi delovi imaju istu specifikaciju kao delovi koji su korišćeni u proizvodnji Vaše Toyote.

/

Naša druga linija delova je osmišljena za vozila koja više nisu pokrivena garancijom i uključuje korišćenje obnovljenih delova. Prednosti ove linije proizvoda su:

  • Isti visok Toyotin kvalitet uz nižu cenu (25%-50% niža od Original Equipment)
  • Najmanje 1 godina garancije
  • Fabrički obnovljeni delovi pogoduju zaštiti okoline bez ugrožavanja našeg garantovanog kvaliteta

Radi sigurnosti, performansi i mirnog sna, izaberite Toyotine originalne delove. Dostupni su isključivo kod Vašeg Toyotinog ovlašćenog partnera.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota originalna motorna ulja Toyota originalna motorna ulja Naši motori su dizajnirani da izdrže ceo životni vek pružajući maksimalne performanse, efikasnost i pouzdanost, bez obzira na uslove. Kako bi se ovo ostvarilo, potreban je redovan servis kao i ulje visokog kvaliteta. Toyota kočne pločice i kočni diskovi Toyota kočne pločice i kočni diskovi Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Toyota originalne sijalice Toyota originalne sijalice Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.