Toyota kočni diskovi i kočne pločice

Ukočite bezbedno

Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica.

Kako funkcioniše Vaš kočni sistem?

Kada stavite nogu na kočnicu, kočna tečnost pritiska kočne čeljusti na svakoj glavčini točka, tako da kočna pločica pritiska obe strane kočnog diska, koji se okreće uz točkove Vašeg vozila. Ovo trenje usporava automobil i na kraju ga zaustavlja.

Tokom vremena se kočne pločice i diskovi troše, tako da je potrebno da se zamene, jer je vožnja sa potrošenim kočnicama izuzetno opasna. Evo nekoliko znakova da su kočnice potrošene:

  • Skretanje tokom kočenja može značiti da su neravnomerno potrošene kočne pločice
  • Škripanje
  • Smanjenje zaustavne snage
  • Kočne diskove koji su ispod minimalne sigurne debljine treba zameniti
/
/

Ugradnjom Toyota originalnih kočnih pločica i diskova, možete biti opušteni na Vašem putovanju:

  • Sve Toyota originalne kočne pločice i diskovi su izrađeni od materijala visokog kvaliteta i dizajnirani i testirani kako bi pružili maksimalnu sigurnost i performanse.
  • Kočnice koje efikasno rade ne škripe, Toyotina tišina govori više od 1000 reči.
  • Postoji savršeni spoj za svaki Toyota model što omogućava brzu zamenu i savršenu kompatibilnost.
  • Razvijene su korišćenjem znanja o Toyota vozilima koje samo mi imamo.
  • Sve naše Optifit kočnice su pristupačne po ceni

Za obezbeđivanje sigurne vožnje, veoma je bitno da se Vaše kočne pločice i diskovi redovno proveravaju od strane Vašeg zvaničnog Toyota servisera.

Više o Toyotinim originalnim delovima

Toyota originalne sijalice Toyota originalne sijalice Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Toyota akumulatori Toyota akumulatori Moderna Toyota ima pregršt elektronskih sistema koji čine vožnju bezbednijom, jednostavnijom i prijatnijom. Od satelitske navigacije preko Bluetooth® veze i pomoći za parkiranje do audio-vizuelnih sistema za zabavu, svima je potrebna pouzdana električna energija. Toyota proizvodi za negu automobila Toyota proizvodi za negu automobila Sa rešenjem visokog kvaliteta za svaku priliku, naši originalni proizvodi za negu automobila će Vam pomoći da Vaš automobil izgleda kao nov. Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Toyota popravke nakon sudara i popravka hladnjaka Zbog velikih problema u dnevnim aktivnostima koje može da izazove neispravno vozilo, popravka visokog kvaliteta pravi razliku.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.