Toyota čistač sistema za ubrizgavanje goriva

Ostvarite optimalnu potrošnju goriva pomoću Toyota čistača sistema za ubrizgavanje goriva

Preuzmi brošuru


Toyota motori su dizajnirani tako da pružaju izuzetne performanse, a to najbolje postižu kada su čisti. Zato što rade na visokim temperaturama sa malim zazorima, čak i malo nagomilavanje naslaga i nečistoća može da utiče na njihov nesmetan rad.
Vremenom, naslage se neminovno nakupe unutar motora i sistema za ubrizgavanje goriva i mogu dovesti do otežanog paljenja, lupanja motora i manjka snage, kao i do povećane potrošnje goriva.

Ostvarite optimalnu potrošnju goriva pomoću Toyota čistača sistema za ubrizgavanje goriva

Jedan tretman Toyota čistačem sistema za ubrizgavanje goriva je dovoljan za povratak ekonomične potrošnje goriva i performansi. Čistač uklanja naslage sa glavnih delova unutar motora i sistema za ubrizgavanje goriva, pomažući smanjenje izduvnih gasova, povratak izgubljene snage i uvećanje ukupne kilometraže.

Za optimalnu zaštitu sistema za ubrizgavanje goriva i motora, preporučujemo korišćenje Toyota čistača sistema za ubrizgavanje goriva istovremeno sa redovnom zamenom ulja.

/
Šta radi Toyota čistač sistema za ubrizgavanje goriva?

Toyota čistač sistema za ubrizgavanje goriva počinje da deluje čim se nađe u sistemu za ubrizgavanje goriva, sprovodeći dubinsko čišćenje gde god je potrebno širom sistema za ubrizgavanje goriva i motora. Čisti iznutra brizgaljke goriva i oko mlaznica brizgaljki, poboljšavajući oblik mlaza brizgaljki i performance sagorevanja. U benzinskim motorima uklanja i skorele naslage sa sedišta usisnog ventila koje bi inače ograničavale protok vazduha-goriva u cilindar. Jedan tretman Toyota čistačem sistema za ubrizgavanje goriva približiće nivoe emisije, vrednostima određenim prilikom proizvodnje vozila.

Toyota čistač sistema za ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora

Ovaj čistač na bazi deterdženta je opsežno testiran kako bi se obezbedile vrhunske karakteristike. Čisti svećice, poboljšava performanse motora prilikom starta i dubinski čisti komore za sagorevanje. To dovodi do povećanja snage i ekonomičnije potrošnje, i daje tiši rad.

Glavne karakteristike:
  • Napredna tehnologija bez pepela
  • Odgovara svim delovima sistema za ubrizgavanje goriva
  • Bezbedan za upotrebu sa katalizatorima i senzorima kiseonika
/
Sedište usisnog ventila pre i nakon tretmana
/
Brizgaljka goriva bez tretmana
/
Brizgaljka goriva posle tretmana
/
Čelo klipa pre tretmana
/
Čelo klipa posle jednog tretmana
Toyota čistač sistema za ubrizgavanje goriva kod dizel motora

Toyota čistač sistema za ubrizgavanje goriva kod dizel motora je dizajniran za dubinsko čišćenje celog Sistema za ubrizgavanje goriva i motora. Čistač je strogo testiran za postizanje kompatibilnosti i vrhunskih performansi, i uklanja naslage kako bi se smanjila potrošnja goriva i obezbedio nesmetan rad.

Glavne osobine:
  • Patentirana napredna tehnologija
  • Pomaže uklanjanje karbonskih naslaga i sa vrha dizel brizgaljke i iz unutrašnjosti dizel brizgaljke
  • Povećava cetanski broj čime optimizuje sagorevanje
  • Dejstvuje kod motora sa indirektnim ubrizgavanjem i kod dizel motora sa direktnim ubrizgavanjem goriva i turbo punjačem
  • Odgovara svim delovima sistema za ubrizgavanje goriva
/
Brizgaljka dizel goriva pre tretmana
/
Brizgaljka dizel goriva posle tretmana

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.