1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

PROACE CITY VERSO FAMILY

Compact, 5 vrata

PROACE CITY VERSO - FAMILY - Compact, 5 vrata
 • 8 multimedijalni ekran
 • Elektronska parkirna kočnica
 • Dvozonski automatski klima uređaj
 • Tri pojedinačna sedišta u drugom redu
5.5 l/100 km
145 g/km
1.5 dizel
10 GODINA ILI 185.000 KM
PROACE CITY VERSO - FAMILY - Compact, 5 vrata
Tamno siva (EVL)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Proace City Verso Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  DIZAJNIRAN DA IMPRESIONIRA

  Sa međuosovinskim rastojanjem u dve dužine, PROACE CITY VERSO sa lakoćom može da primi vas i saputnike. Prostran, sa kapacitetom do sedam putnika u verzijama sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjem. Enterijer se može prilagoditi svim vašim potrebama.

 • PRONAĐITE ONO ŠTO VAM ODGOVARA

  Široka ponuda naprednih benzinskih i dizel motora imaju snagu od 75 i 130 KS, uz izbor petostepenih i šestostepenih manuelnih, ili osmostepenog automatskog menjača. Sa najnižom emisijom CO2 u klasi, i izvanrednom ekonomičnošću u potrošnji, PROACE CITY VERSO ima motor koji će savršeno odgovarati vašim poslovnim ptrebama.

 • FLEKSIBILNOST KOJA VAM JE POTREBNA.

  PROACE CITY VERSO pruža prilagodljiv putnički prostor, uz opciju za tri razdvojena sedišta u drugom redu, sva opremljena ISOFIX sistemom vezivanja, ili klupu sa preklapanjem u odnosu 60:40. Uz mogućnost prevoza do sedam osoba, i kraća i duža verzija vozila može imati treći red sa dva razdvojena sedišta koja se mogu pomeriti po kliznim šinama, čime se povećava prostor za noge ili omogućava više mesta u prtljažniku.

 • BEZBEDNOST SE NE DOVODI U PITANJE

  PROACE CITY VERSO je dostupan u izboru tri bezbednosna paketa, i svaki je spreman za vaše potrebe. Već sa standardnim bezbednosnim rešenjima koja obuhvataju upozorenje na mogućnost sudara (PCS), čitanje saobraćajnih znakova (RSA), upozorenje o napuštanju trake (LDA) sa kontrolom upravljanja, tempomatom, i praćenje pažnje vozača, možete biti sigurni da PROACE CITY VERSO brine o vama.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite

Posebne ponude

Nema sadržaja