1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid Electric
Odaberite

Plug-in hibrid-električna vozila

Saznajte više o našim plug-in hibridnim vozilima

Naša plug-in hibridno električna vozila (PHEV) nude sve prednosti Toyotine hibridne električne ponude, ali sa boljim performansama i mogućnošću j daljeg putovanja samo na električni pogon. Napunjeni iz izvora električne energije kod kuće ili na posebnom mestu za punjenje, mogu da vas pokreću do 75 km, bez emisije štetnih gasova i bez upotrebe goriva. Za duža putovanja, ona se neprimetno prebacuju na svoj ekonomičan benzinsko-električni sistem kako bi vam pružili bezbrižnost od vrata do vrata.

Najbolje od oba sveta

Dvostruka energija koju isporučuje hibridna tehnologija četvrte generacije modela RAV4 Plug-in Hybrid i baterija velikog kapaciteta omogućavaju vam da uživate u najboljem iz oba sveta: dinamičnim performansama i izvanrednoj efikasnosti električnih vozila (EV), uključujući najnižu emisiju CO2 u klasi, potrošnju goriva i EV domet vožnje.

PITAJTE TOYOTU

Snaga koja traje

Kao i svaki element u Toyoti, baterije u našim plug-in hibridima su projektovane da traju. Za vašu bezbrižnost, svaka baterija ima garanciju od 5 godina/100.000 km, koja – uz godišnji Hybrid Health Check – produžava garanciju na baterije do 10 godina.

Naša usluga preuzimanja obezbeđuje mogućnost da nam na kraju radnog veka vratite naše EV baterije, a mi ćemo sa njima postupati bezbedno i odgovorno. Ovlašćeni serviseri Toyote trenutno preuzimaju više od 90% naših baterija, a naš cilj je da recikliramo preko 50% težine hibridne baterije.

 

MyT povezane usluge

Od provere stanja baterije i trenutnog dometa vožnje, do programiranja vremena punjenja, pa čak i prethodnog rashlađivanja ili  zagrevanja kabine, MyT aplikacija za pametne telefone nudi posebne funkcije koje će vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj Toyota plug-in hibrid.

Otkrijte MyT

Kako funkcioniše punjenje vašeg plug-in hibrida?

Saznajte više

Pronađite najbolji hibrid-električni plug-in automobil za sebe

Od pionirskog Priusa do moćnog modela RAV4, naša ponuda plug-in hibrida pruža uzbudljivo iskustvo vožnje, bilo da tražite ekonomičnost ili performanse.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/rs/sr?fuelType=plugin