1. Electrified
 2. Battery Electric
 3. Toyota bZ
Odaberite

Krenite preko granice nulte emisije sa Toyotom bZ

Zora je uzbudljive nove ere. Sa potpuno novom serijom, Toyota bZ ide dalje od nulte emisije i transformiše živote i iskustva. Naša misija je da poboljšamo mobilnost za sve. Predstavljamo sledeću generaciju inovativnih električnih vozila na baterije: spoj elegantnog, modernog dizajna i izuzetnih mogućnosti omogućava vožnju bez emisije štetnih gasova, sa jasnom razlikom. Smanjite svoj uticaj na planetu, uz Toyotu bZ serije uživajte u izvanrednim performansama i cenite niz inovativnih rešenja, vodećih u klasi. Toyota bZ je još jedan korak u našim naporima ka održivom društvu. Vreme je da odete dalje od nule i otkrijete Toyotu bZ.

Inspirativne mogućnosti

Humanocentrični dizajn, bolja mobilnost za sve

Ljudi su u srcu Toyote bZ. Pored uticaja na životnu sredinu na koji možemo biti ponosni, ovi automobili su stvoreni da se uklope u stvarne živote i iskustva. Sa Toyotom bZ, ne samo da gledamo preko granice nulte emisije, već pružamo bolju mobilnost za sve. Zahvaljujući novoj, namenski razvijenoj EV platformi nastaloj iz sasvim novog pristupa, Toyota bZ gama ide još dalje, menjajući društvo u kojem živimo. Naš cilj je da mobilnost učinimo dostupnom i zabavnom za sve.

4 oslonca Toyote bZ

Nova EV platforma je razvijena kako bi pomogla da ove vrednosti postanu realnost.

 • Vi i ekologija

  Mi u Toyoti ne radimo samo na tome da prevaziđemo nultu emisiju, već razmišljamo i o maksimalnom povećanju energetske efikasnosti celog vozila. To znači da  uzimamo u obzir energiju koju automobil koristi za kretanje, uključujući obnovljive izvore kao što je solarna energija za proizvodnju električne energije i maksimiziranje dometa. Kao deo Toyotinog napora da smanji potrošnju energije i otpada, komponente i materijali baterije mogu se sačuvati za buduću ponovnu upotrebu, ili čak reciklirati u nove module baterija.

 • Vi i vaš automobil

  Predstavljamo novu vrstu uzbuđenja koje donose električna vozila na baterije. Vaš automobil je više od jednostavnog prevoznog sredstva – Toyota bZ razume da mora biti vaš inteligentan partner. Ova električna vozila na baterije koriste najnovija tehnološka rešenja koja pružaju briljantno povezivanje, dok glatko ubrzanje i odlično upravljanje  vožnju čine vrhunskom zabavnom.

 • Vi i drugi

  Pretvaranje putničkog prostora u društveni prostor, okupljanje porodice i prijatelja. Tiha, prostrana i luksuzno udobna, Toyota bZ vozila će ponuditi odlično okruženje za zajednička iskustva. Naći ćete dovoljno prostora za druženje, razmenu ideja i opuštanje na dužim putovanjima.

 • Vi i društvo

  Uz mobilnost sa nultom emisijom i pametnom tehnologijom u kombinaciji sa izvanrednim kapacitetom baterije i najboljim bezbednosnim karakteristikama u klasi, Toyota bZ stvara sigurnije društvo u kome svi bezbrižno uživaju.

Zašto izabrati Toyotu sa električnom baterijom?

Sa više od 25 godina iskustva, Toyota je predvodnik na putu ka potpuno električnoj budućnosti. Sa više od 18 miliona elektrifikovanih vozila koja su već na putu i ​​17 elektrifikovanih modela koje možete izabrati, Toyota nastavlja da pruža izuzetne inovacije koje usrećuju kupce širom sveta. Zahvaljujući velikom iskustvu u razvoju tehnologije baterija i efikasnom upravljanju tokovima energije, Toyotina električna vozila na baterije nude pouzdane, trajne performanse.

NOVA DIMENZIJA DIZAJNA

Od forme do funkcije, svaki element modela Toyota bZ4X Concept dizajniran je da unapredi vaše iskustvo. Uzimajući slobodu da se otisnu dalje od uzbudljive nove ere, naši dizajneri su proizveli istinski SUV sa jedinstvenim stavom i izgledom. Pored inovativnih rešenja kao što je punjenje baterije preko solarnog panela, koje doprinosi većem dometu vožnje, njegova prozračna, prostrana i otvorena kabina nudi novu dimenziju u dizajnu enterijera, služeći kao „središte“ u kome možete aktivno da se družite sa drugima.

Započnite svoje putovanje preko nulte granice

Pretplatite se na bilten Toyota bZ i primajte najnovije vesti i obaveštenja direktno u prijemno sanduče svoje elektronske pošte. Sa prvim modelom iz Toyote bZ serije koji će biti dostupan od sredine 2022. godine, nećete želeti ništa da propustite.

 

Saznajte više o električnim vozilima