1. New Cars
  2. SUV landing

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

Toyotina terenska vozila su preko 60 godina predvodnici u off-road i avanturističkim vožnjama. Nenadmašnim performansama i hrabrim novim izgledom, Toyotino terensko vozilo će vas dovesti udobno do odredišta, bez obzira na izazove.

4 RAZLOGA ZAŠTO ĆETE ZAVOLETI TOYOTINO TERENSKO VOZILO:
toyota suvISKUSTVO
Preko 60 godina iskustva u stvaranju savršenog terenca.
toyota suvPROSTRANOST
Najprostranija putnička kabina osigurava komfor na dugim putovanjima.
toyota suvSIGURNOST
NNapredni sigurnosni sistemi Toyota Safety Sense nude vožnju sa više pouzdanosti.
toyota suvPOUZDANOST
Legendarna Toyotina pouzdanost uz 5-o godišnju garanciju bez ograničenja kilometraže .
toyota suv

Land Cruiser

Zauvek nezaustavljiv. Spreman na osvajanje svih terena.

2.8 D-4D AWD (204 KM / 150 kW)

Uz nasleđe terenskih sposobnosti koje traje gotovo 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetan kvalitet, izdržljivost i pouzdanost sa terenskim sposobnostima bez premca i sve većim nivoom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za drumsku i terensku vožnju, sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena..
Saznajte višetoyota suv
toyota suv
NOVI MOTOR

Hilux

Hilux - najtraženiji pick-up na svetu!

2.8 D-4D 4X4 (204 KM / 150 kW)

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu sa ponosom nositi blato i pesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinuje snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje drumskih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unapređenu opremu,. pojačavajući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.
Saznajte višetoyota suv Saznajte više toyota suv
toyota suv
PREMIJERA

Highlander Hybrid

Hibridni SUV sa pogonom na sva četiri točka i 7 sedišta

2.5 HSD AWD (248 KM / 182 kW)

Highlander Hybrid kombinuje elegantan, dinamičan i prefinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a sa čvrstoćom i snagom istinskog pogona na sva četiri točka. Dostupan isključivo sa potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi put u prodaji širom zapadne Evrope. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sedišta, dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.
Saznajte više toyota suv
toyota suv
OGRANIČENA SERIJA

RAV4 HYBRID BLACK EDITION

Prvi SUV ikad. Hibridna snaga bez kompromisa u crnom izdanju.

2.5 HSD AWD (222 KM / 163 kW)

RRAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a sa kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem sa istaknutim unutrašnjim i spoljašnjim detaljima u samo jednoj boji. Intenzivna ''ponoćno crna'' boja karoserije. naglašava sjaj površina, a taj efekat pojačan je upotrebom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.