1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

PROACE CITY VERSO SHUTTLE

Long

PROACE CITY VERSO - SHUTTLE - Long
Od
23.190 €
26.100 €
1.2 benzin
PROACE CITY VERSO - SHUTTLE - Long
Icy White (EPR)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Proace City Verso Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  DIZAJNIRAN DA IMPRESIONIRA

  Sa međuosovinskim rastojanjem u dve dužine, PROACE CITY VERSO sa lakoćom može da primi vas i saputnike. Prostran, sa kapacitetom do sedam putnika u verzijama sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjem. Enterijer se može prilagoditi svim vašim potrebama.

 • Pronađite ono što vam odgovara

  Široka ponuda naprednih benzinskih i dizel motora imaju snagu od 75 i 130 KS, uz izbor petostepenih i šestostepenih manuelnih, ili osmostepenog automatskog menjača. Sa najnižom emisijom CO2 u klasi, i izvanrednom ekonomičnošću u potrošnji, PROACE CITY VERSO ima motor koji će savršeno odgovarati vašim poslovnim ptrebama.

 • Fleksibilnost koja vam je potrebna

  PROACE CITY VERSO pruža prilagodljiv putnički prostor, uz opciju za tri razdvojena sedišta u drugom redu, sva opremljena ISOFIX sistemom vezivanja, ili klupu sa preklapanjem u odnosu 60:40. Uz mogućnost prevoza do sedam osoba, i kraća i duža verzija vozila može imati treći red sa dva razdvojena sedišta koja se mogu pomeriti po kliznim šinama, čime se povećava prostor za noge ili omogućava više mesta u prtljažniku.

 • Bezbednost se ne dovodi u pitanje

  PROACE CITY VERSO je dostupan u izboru tri bezbednosna paketa, i svaki je spreman za vaše potrebe. Već sa standardnim bezbednosnim rešenjima koja obuhvataju upozorenje na mogućnost sudara (PCS), čitanje saobraćajnih znakova (RSA), upozorenje o napuštanju trake (LDA) sa kontrolom upravljanja, tempomatom, i praćenje pažnje vozača, možete biti sigurni da PROACE CITY VERSO brine o vama.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite